Sennuklubi etsii aktiivisia vetäjiä!

23.10.2023

JRS Sennuklubi etsii aktiivisia Järssiläisiä sennuja osallistumaan tapahtumien ideoimiseen ja järjestämiseen!

Huoltajat, ratsastajat, muut Järssin yli 18 vuotiaat jäsenet, nyt on mahdollisuus päästä kehittämään JRS:n sennutoimintaa ratsastustuntien ulkopuolella! Kyseessä on vapaaehtoistoiminta, jonka tavoitteena on lisätä ja ylläpitää seuran seniorijäsenten hevostaitoja sekä tukea harrastustoimintaa ja yhteisöllisyyttä järjestämällä kursseja ja tapahtumia liittyen hevosharrastuksen kaikkiin osa-alueisiin.

Hyvänä esimerkkinä tulevasta toiminnasta on Ratsastajainliiton Liikutaan yhdessä -kuntohaaste joka starttaa marraskuussa 2023 (https://www.ratsastus.fi/materiaalit/kuntohaaste/)!

Sennuklubi on aloittanut toimintansa kevään 2023 aikana. Tapahtumia on pyritty järjestämään vähintään kerran kuukaudessa kauden aikana (kevät- / syyskausi). Tapahtumiin ovat kuuluneet hevosen hoitoon ja käsittelyyn liittyvien taitojen kartuttaminen, liikunnalliset tapahtumat ja messuretket. Ryhmän tarkoitus on kehittää, ideoida ja organisoida JRS:n sennutoimintaa yhdessä ja yhteistyössä JRS:n hallituksen, Junnukerhon ja muiden jäsenten kanssa. Ryhmä voi organisoitua itsenäisesti ja he raportoivat sennutoiminnasta JRS:n hallitukselle. Näin vapaaehtoistyöhön käytettävä aika on ryhmän itse päätettävissä, kuitenkin niin, että asetetut tavoitteet täytetään.

Lisätietoja Sennuklubin toiminnasta: https://www.jarvenpaanratsastusseura.fi/seura/sennuklubi/

Tule kysymään ja kuulemaan lisää Sennuklubin toiminnasta maanantaina 30.10. klo 18-19!
Liity etätapaamiseen tästä linkistä: https://meet.google.com/shj-skzq-grf

Jos koet yhteisöllisyyden, tapahtumien järjestämisen tai sosiaalisessa mediassa viestinnän kiinnostavalta, tule rohkeasti mukaan!