Heppakerho

Suosituissa heppakerhoissamme voi opetella hevostaitoja ja tutustua muihin heppahulluihin junnuihin.

Kuka voi käydä kerhossa?

Kaikki hevosten hoitamisesta kiinnostuneet ovat heppakerhoon tervetulleita; kerhoon voi tulla, vaikka ei kävisikään ratsastustunneilla.

Heppakerhossa on käyminen on ilmaista JRS:n jäsenille! Seuraan kuulumattomat voivat osallistua heppakerhoon 5€:n kertamaksulla ja huolehtimalla tapaturmavakuutuksestaan. Tutustumaan kerhoon voi tulla, vaikka ei vielä olisikaan JRS:n jäsen, tutustumiskerta ei maksa mitään.

Mitä kerhossa tehdään?

Kerhossa tutustutaan hevosten hoitoon teoriassa ja käytännössä koulutettujen ohjaajien opissa. Myöhemmin taitojen karttuessa tavoitteena on suorittaa hoito- ja erikoismerkkejä ja perehtyä syvemmin hevosten hoitotoimiin.

Milloin kerho pidetään?

Kerhon syyskausi päättyy 16.12.2023. Kerhon jatkumisesta kevätkaudella tiedotetaan lähempänä.

Kerho kokoontuu tallin aulassa lauantaisin klo 12. Muutoksista ja peruutuksista ilmoitetaan tällä sivulla ja some-kanavissa.

Kerhon ohjaajina toimivat SRL:n ohjaajakoulutuksen käyneet Janette Kotkatvuori ja Helmi Junninen.

Lämpimästi tervetuloa!