Ratsastuskoulun ajankohtaisia asioita

8.6.2024

Kesä on alkamassa ja ihania kesäkursseja ja kesäiltatunteja on tarjolla juhannuksen jälkeen.   Vakiotunnit jatkuvat vielä juhannusviikon torstaihin asti. Oletko jo varannut itsellesi kesäratsastusta?

Nyt on hyvässä vauhdissa ratsastustuntipaikan varaaminen syyskaudeksi! Jatkatko vanhassa tutussa ryhmässä, tai haluatko vaihtaa ratsastustunnin ajankohtaa, tai vaikka haastaa itseäsi vaativammassa ryhmässä? Vastaathan opettajan sähköpostikyselyyn.

Vastaava ratsastuksenopettajamme Emma Hakkarainen toimii syksylläkin opettajana ma-pe tunneilla.  Torstaisin Emmalla on myös aamuryhmiä tarjolla, mahdollinen uusi ryhmä klo 9-10. Haluaisitko sinä aloittaa päivän hevosen selässä ja ratsastaa aamuisin?

Opettajamuutoksia

Laura Haasala jää pois opettamasta lauantailta, päivätyöhön palaamisen ja perhesyiden vuoksi. Laura jatkaa meillä edelleen opena torstaisin 16-19, eli Lauran opetusta kaipaavat voivat kysyä paikkoja näille tunneille.

Lauantain opena syksyllä aloittaa JRS:ltä tuttu vakiokasvo, II-tason valmentaja Heli Lötjönen. Lauantailla jatkuu osaksi tuttuja ryhmiä ja osa ryhmistä on uusia, kysy siis paikkaa jos haluat Helin vakiotunnille.

Iiris Jakobssonin jatkaminen poniopena arki-illoissa varmistuu myöhemmin, ryhmiä vielä sovitellaan.

Muutoksia tuntilukujärjestyksessä

Tunnit pidetään syyskauden alusta asti yksi ryhmä kerrallaan, jotta huonomman sään sattuessa ryhmä mahtuu ratsastamaan maneesiin.

Sunnuntain ponitunnit siirretään syyskaudella arkipäiville. Myös lauantaisin on tilaa poniryhmille. Opettaja Emma on yhteydessä näiden ryhmien oppilaisiin ja vanhempiin, ja tarjoaa ja sovittelee sopivia ratsastusaikoja kaikille. Kerro silloin rohkeasti toiveesi päivästä ja esimerkiksi kaverista, jonka kanssa haluat olla samalla tunnilla.

Valmennuksia ja omia kisoja

Syyskaudella sunnuntaisin tulee tarjolle harjoitus- ja seurakilpailuja, merkkisuorituksia sekä erilaisia lyhytkursseja tai teemavalmennuksia. Näistä tarkemmin tiedotusta syksyllä. Jos sinulla on toive jostain tietystä teemasta tai toivot tiettyä vierailevaa valmentajaa, kerrothan ideasi opettajille!