Kouluharjoituskilpailut su 13.10. klo14.30 LÄHTÖLISTA ja TOIMIHENKILÖT

24.9.2019

11.10. klo21 Päivitetty Lähtölista ja toimihenkilötehtävät sivun alareunassa liitteenä. Huom! Siirretty alkamaan klo 14.30!

Tervetuloa Järvenpään Ratsastusseuran kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin Vanhankylänniemeen sunnuntaina 13.10. alkaen klo 14! Harjoituskilpailu on avoin ensisijaisesti JRS:n jäsenille ja JRS:n ratsastuskoululaisille, ja mikäli tilaa jää avoin kaikille.

Ratsastettavat radat
* Helppo C EB Special
* Helppo B FEI Lasten esiohjelma B
* Helppo A FEI Lasten joukkueohjelma
* vapaavalintainen pitkän radan nuorten hevosten tai vaativan ohjelma

Erityismääräykset:
1. Ilmoittautumiset ti 8.10 mennessä sähköpostilla jrs.toimisto@kolumbus.fi. Ilmoittautumiseen ratsukon nimi, seura sekä ratsastettava ohjelma.
Ratsastuskoulun opetushevosilla kilpailevat ilmoittavat 3 ratsutoivetta ja luokkatoiveen. Yksi seuran hevonen voi mennä max. 2 rataa.
2. Kilpailumaksu 20€, seuran hevosilla 40€ (hevosvuokra sisältyy). Maksut suoritetaan kilpailupäivänä käteisellä TAI KORTTIMAKSULLA kansliaan (maneesissa) viimeistään tunti ennen omaa suoritusta.
3. Ilmoittautumisajan jälkeen mahdolliset peruutukset tekstiviestillä numeroon 040-7377366 viimeistään pe 11.10. Klo 12. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme kilpailumaksun osuuden. Peruuttamattomista lähdöistä kilpailumaksu laskutetaan jälkikäteen. Laskutuslisä on 5,00 €/lasku. Laskutuslisältä välttyy maksamalla kilpailumaksun 2 päivän sisällä kilpailusta JRS:n tilille FI20 5092 0920 1069 01, BIC OKOYFIHH, viestikenttään ratsukon nimi ja kilpailupäivä.
4. Kilpailuihin otetaan 30 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla JRS:n jäsenet ja ratsastuskoulun asiakkaat. Yksi rata/ratsukko. Mikäli tilaa jää, on mahdollista ratsastaa kaksi rataa. Aikataulun puitteissa ratsukoiden maksimimäärää voidaan lisätä.
5. Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n sääntöjä. Kilpailuasuna siisti ratsastusasu, turvakypärä on pakollinen. Ratsulla saa olla suojat/pintelit, ei apuohjia. Ratsastajalla saa olla raippa ja/tai kannukset.
6. Kilpailupaikkana on Järvenpään Ratsastusseuran hiekka/kuitupohjainen 20 x 64 m maneesi sekä hiekkapohjainen verryttelymaneesi 22 x 40 m. Kilpailupaikan osoite on Tuulimyllyntie 2, Järvenpää.
7. Kullakin tasolla palkitaan sijoittuneet ruusukkein SRL:n sijoitussääntöjen mukaan.
8. Lähtölistat nähtävillä JRS:n facen tapahtumasivulla sekä JRS:n nettisivuilla viimeistään pe 11.10. klo 22.00.
9. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtäviin muussa kuin omassa luokassa. Toimihenkilölista tulee näkyville seuran nettisivuille, josta voi tarkistaa oman tehtävän.
10. Kilpailupaikalla toimii buffetti.
11. Tuomarina Maria Wennerstrand. Ratsastuskoululaisten tiedustelut toimiston sähköpostiin, muut tiedustelut puhelimitse Anne Nuutinen p.040-7377366
12. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.