Alkeiskurssit

ALKEISKURSSIT

JRS järjestää säännöllisin väliajoin uusia alkeiskursseja lapsille, nuorille ja aikuisille. Alkeiskurssille ilmoittaudutaan jonoon sähköpostitse opettajille jrs.toimisto (at) kolumbus.fi tai tiedustele puhelinpäivystysaikaan opettajilta p. 0505705012. Ilmoittautuessasi kerro ratsastajan nimi, ikä, yhteystiedot (puhelinnumero, osoite), sekä mahdolliset toiveet ajankohdasta. Kun seuraava kurssi on alkamassa, opettajamme ottavat sinuun yhteyttä.

Poneilla

Kurssi sisältää 1h teoriaa/käytännön hevostaitoja, sekä 10h ratsastusta. Kurssi pidetään kerran viikossa aina  samana ajankohtana. Aiempaa hevoskokemusta ei tarvitse olla. Ratsastuksen perusasioita opetellaan turvallisesti taluttajan avustuksella. Alkeiskurssin tavoitteena on opetella hallitsemaan ponia ilman taluttajaa, oppia hyvä perusistunta ja kokeilla kaikkia kolmea askellajia. Suositeltu alaikäraja alkeiskurssille on 7 vuotta. Nuoremmille on tarjolla tenavatunteja lauantaisin!

Ponialkeiskursseja alkaa säännöllisesti ympäri vuoden. Seuraa tiedottamista! Jonoon voit asettua ottamalla yhteyttä tallin toimistoon puhelimitse tai sähköpostitse. Opettaja ottaa sinuun yhteyttä kun kurssia aletaan kokoamaan.

 

 

Hevosilla

Kurssi sisältää 1h teoriaa/käytännön hevostaitoja ja 10h ratsastusta. Kurssi pidetään kerran viikossa aina samana ajankohtana. Alkeiskurssi sopii hevosharrastusta aloittavalle tai satulaan palaajalle, joka kaipaa kertausta. Ratsastuksen perusasioita opetellaan / kerrataan turvallisesti taluttajan kanssa, tai ilman mikäli ratsastajalla on aiempaa kokemusta. Alkeiskurssin tavoitteena on opetella hallitsemaan hevosta ilman taluttajaa, opetella hyvä perusistunta ja kokeilla kaikkia kolmea askellajia. Kurssi sopii kaikenikäisille junioreille ja senioreille.

Seuraava hevosalkeiskurssi aloitetaan kysynnän mukaan. Jonoon voit asettua ottamalla yhteyttä tallin toimistoon puhelimitse tai sähköpostitse. Opettaja ottaa sinuun yhteyttä kun kurssia aletaan kokoamaan.