Koulurataharjoitus su 14.4.

3.4.2019

Tervetuloa Järvenpään Ratsastusseuran koulurataharjoituksiin Vanhankylänniemeen sunnuntaina 14.4. alkaen klo 12!

Ratsastettavat radat
* Helppo C:2, avoin kaikille
* Helppo B:3, avoin kaikille
* Helppo A:2, avoin kaikille
* vapaavalintainen pitkän radan vaativa ohjelma

Erityismääräykset:
1. Ilmoittautumiset ti 9.4. mennessä sähköpostilla jrs.toimisto@kolumbus.fi. Ilmoittautumiseen ratsukon nimi, seura sekä ratsastettava ohjelma.
Ratsastuskoulun opetushevosilla kilpailevat voivat ilmoittautua vasta kun ovat sopineet opettajan kanssa ratsusta ja luokkavalinnasta. Yksi seuran hevonen voi mennä korkeintaan 2 rataa.
2. Kilpailumaksu 15,00 €, seuran hevosilla 35,00 € (hevosvuokra sisältyy). Maksut suoritetaan kilpailupäivänä käteisellä kansliaan viimeistään tunti ennen omaa suoritusta.
3. Ilmoittautumisajan jälkeen mahdolliset peruutukset tekstiviestillä numeroon 040-7377366 viimeistään pe 12.4. Klo 12. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme kilpailumaksun osuuden. Peruuttamattomista lähdöistä kilpailumaksu laskutetaan jälkikäteen. Laskutuslisä on 5,00 €/lasku. Laskutuslisältä välttyy maksamalla kilpailumaksun 2 päivän sisällä kilpailusta JRS:n tilille FI20 5092 0920 1069 01, BIC OKOYFIHH, viestikenttään ratsukon nimi ja kilpailupäivä.
4. Kilpailuihin otetaan 40 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla JRS:n jäsenet. Yksi rata/ratsukko. Mikäli tilaa jää, on mahdollista ratsastaa kaksi rataa.
5. Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n sääntöjä. Kilpailuasuna siisti ratsastusasu, turvakypärä on pakollinen.
6. Kilpailupaikkana on Järvenpään Ratsastusseuran hiekka/kuitupohjainen 20 x 64 m maneesi sekä hiekkapohjainen verryttelymaneesi 22 x 40 m. Kilpailupaikan osoite on Tuulimyllyntie 2, Järvenpää.
7. Kullakin tasolla palkitaan sijoittuneet ruusukkein SRL:n sijoitussääntöjen mukaan.
8. Lähtölistat nähtävillä tällä tapahtumasivulla sekä JRS:n nettivivuilla viimeistään pe 12.4. klo 22.00.
9. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtäviin muussa kuin omassa luokassa. Toimihenkilölista tulee näkyville seuran nettisivuille, josta voi tarkistaa oman tehtävän.
10. Kilpailupaikalla toimii buffetti.
11. Tuomarina Mari Oila. Tiedustelut puhelimitse Anne Nuutinen p.040-7377366
12. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.