Harjoituskoulukilpailut 6.5.

19.4.2018

Muistakaa muuttunut maksukäytäntö, erityismääräykset kohta 2. HUOM ratsastuskoulun opetushevosilla ja -poneilla ratsastavat, muistakaa ensin sopia opettajan kanssa ratsusta ja sitten ilmoittautumiset Marille!

KOULURATSASTUKSEN HARJOITUSKILPAILUT SUNNUNTAINA 6.5.2018 KLO 14 ALKAEN

Luokka 1, Helppo B K.N Special 2009
avoin kaikille, max 20 osallistujaa

Luokka 2, Helppo A:2 2009
avoin kaikille, max 20 osallistujaa

ERITYISMÄÄRÄYKSET :
1. Ilmoittautumiset ke 2.5. mennessä sähköpostilla maria.palo@elisanet.fi. Muulla tavoin tehtyjä ilmoittautumisia ei oteta huomioon.
JRS:n ratsastuskoulun opetushevosilla kilpailevat voivat ilmoittautua vasta kun ovat sopineet opettajan kanssa ratsusta ja luokkavalinnasta. Yksi seuran hevonen voi mennä korkeintaan 2 rataa.

2. Kilpailumaksu 20,00 €, seuran hevosilla 35,00 € (hevosvuokra sisältyy). Maksut suoritetaan viimeistään keskiviikkona 2.5. Järvenpään Ratsastusseuran tilille FI20 5092 0920 1069 01, BIC OKOYFIHH, viestikenttään ratsukon nimi. Vain maksamalla osallistumismaksun määräpäivään mennessä ilmoittautuminen on voimassa!

3. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen mahdolliset peruutukset tekstiviestillä numeroon 045-1288 242 viimeistään tunti ennen oman luokan alkua. Peruutuksen tapahtuessa viimeistään perjantaina 4.5.  osallistumismaksusta palautetaan puolet, tämän jälkeen tulevista peruutuksista ei maksunpalautuksia.

4. Luokkiin 1 ja 2 otetaan kumpaankin enintään 20 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin siten, että mikäli toiseen näistä tulee alle 20 ratsukkoa, toisen lähtijämäärää voidaan kasvattaa vastaavasti. Yhteensä luokkiin 1 ja 2 otetaan enintään 40 ratsukkoa.

5. Kilpailuasuna siisti ratsastusasu, turvakypärän käyttö pakollista.

6. Kilpailut järjestetään Järvenpään Ratsastusseuran isossa maneesissa tai sään salliessa isolla ulkokentällä, verryttely pienessä maneesissa / pienemmällä ulkokentällä. Kilpailupaikan osoite Tuulimyllyntie 2, Järvenpää.

7. Luokissa jaetaan sijoittuneille ruusukkeet. Luokka järjestetään, mikäli siinä on vähintään kolme lähtöä. Muussa tapauksessa ilmoittautuneet saavat ratsastaa radan rataharjoituksena.

8. Lähtölistat nähtävillä www.jarvenpaanratsastusseura.fi viimeistään la 5.5. klo 15.00.
Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtäviin muussa kuin omassa luokassa. Toimihenkilölista tulee myös seuran nettisivuille, josta voi tarkistaa oma tehtävän.

9. Kilpailupaikalla toimii buffetti.

10. Kilpailujen johtaja Kiira Laivuri ja tuomari Anne Porevirta.
Tiedustelut sähköpostilla kiira.laivuri@gmail.com tai puhelimitse ennen klo 17 045-1288 242..

11. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA!