Äitienpäivä kilpailut su 14.5. klo 14 alk.

3.5.2017

ÄITIENPÄIVÄTAPAHTUMA  14.5.2017 klo 14 alk.

1. ”Äidit ratsaille”- taitopujottelu (kaikki rohkeat ja reippaat äidit saavat kokeilla ratsastusta).

Tämä ”luokka” on avoin kaikille naispuolisille vähän tai ei lainkaan ratsastaneille, jotka ovat aina halunneet hevosen selkään, mutteivät vielä ole ehkä tohtineet tai ehtineet. Kyseessä on erittäin helppo käyntiohjelma, raviakin saa kokeilla. Tasoituksena saa halutessa taluttajan omalle ratsulleen.

2.    Puomi- ja ristikkoluokka (25€), Arv. A.0.0

3.    50 cm, avoin kokemattomille ratsukoille (25€), Arv.A.0.0

4.    Keppariluokka,korkeus valinnan mukaan, (ilmoittautuminen tapahtuman alussa).

Tarkempi lähtöjärjestys nähtävänä seuran nettisivuilla la 13.5 päivän aikana www.jarvenpaanratsastusseura.fi

Osallistuminen maksaa 25€, maksu maksetaan kilpailupäivänä kansliaan/puffettiin.

Kaikki osallistujat palkitaan ruusukkein (keppariluokassa pienet palkinnot,ei ruusukkeita). Kisoissa hyvin varustettu buffetti. Päivänsankareille ilmainen kahvi ja pulla.

Kilpailuista vastaa Kiira Laivuri p. 050-5705012

Kilpailuihin ilmoittaudutaan oman viikkoratsastustunnin yhteydessä tai säpolla (jrs.toimisto@kolumbus.fi) pe 12.5. mennessä. Jokainen ratsastaja voi esittää 2 poni-/hevostoivetta, joista vastuuopettaja valitsee ratsastajalle sopivan.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!