Opettajien talvitervehdys ratsastuskoulun oppilaille

4.1.2010

Kevätkausi jatkuu viikolle 25/2010. Kevään juhlapyhien aikana ratsastustunnit järjestetään päiväsaikaan.

Talvinen tervehdys Sinulle omalta ratsastusseuraltasi!

Hyvää alkanutta Vuotta! Taas on aika informoida Sinua talven sekä kevään ohjelmasta ja joistakin ratsastustunteja koskevista muutoksista.

Tänä vuonna meillä on viime vuoden tapaan pitkä kevätkausi. Ratsastustunnit jatkuvat viikolle 25. Juhannusviikolla 23.6. pidetään kevään viimeiset tunnit. Kevään maksetut ja ajoissa perutut ratsastustunnit ovat voimassa heinäkuun loppuun asti. Muistathan siis rästiä omat ratsastustuntisi ennen kesälomalle ja –laitumille lähtöä. Jos tiedät olevasi kesäkuun jo loman vietossa, voit rästiä tunnit etukäteen keväällä.

Loppiaisena, keskiviikkona, 6.1.2010 tunnit pidetään päiväsaikaan klo 10-15,

niin että keskiviikon klo 16 tunti pidetään klo 10, klo 17 tunti on klo 11, klo 18 tunti on klo 12, klo 19 tunti on klo 13 ja klo 20 tunti on klo 14.

Pitkäperjantaina 2.4. ja toisena Pääsiäispäivänä, maanantaina, 5.4. tunnit pidetään päiväsaikaan klo 10-14.

Vappuaattona perjantaina 30.4. tunnit pidetään normaalisti ja Vappupäivänä 1.5. normaalisti lauantaiaikataulun mukaan.

Helatorstaina 13.5. tunnit pidetään päiväsaikaan klo 10-14.

Seuramme ottaa alkuvuodesta käyttöön uudet nettisivut, joista löydät päivityksistä ratsastustunteja koskevat muutokset, vuoden 2010 hinnaston sekä muut kevään tapahtumat tapahtumakalenterista. www.jarvenpaanratsastusseura.fi

Puhelinpäivystys jatkuu vanhaan tapaan maanantaisin klo 16-17 ja ti-pe klo 12-13 numerossa 09-2910136.

Peruutuskäytäntö pysyy sekin samana eli peruutukset ilmoitettava mahdollisimman pian, viimeistään edellisenä päivänä joko vastaajaan, kännykkään p.050-5705012 tai sähköpostiin. Näin voit korvata perutun tunnin ns.rästitunnilla, johon pitää erikseen ilmoittautua. Kun peruutat tunnin, varaa itsellesi saman tien rästitunti, näin ne eivät keräänny kauden loppuun. Jos kauden aikana ei mahdu vakiotunneille rästimään, järjestämme ylimääräisiä rästitunteja kauden puolivälissä sekä lopussa. Ratsastamattomia ja peruttuja tunteja ei lasketa opettajien toimesta, vaan ratsastajien tai vanhempien tulee pitää niistä itse lukua.

Peruuttamattomista tunneista tai liian myöhään perutuista peritään normaali hinta.

Ratsastusterveisin JRS:n opet Jenni, Tinde, Minttu ja Minna