Toimihenkilökoulutusta 6.-7.2.10 Helsingissä ja Ypäjällä

4.1.2010

Esra järjestää toimihenkilökoulutusta. Ohjelmassa lauantaina turvallisuuspäällikkö-, kuuluttaja- ja kansliakoulutusta, sunnuntaina mm.sääntökoulutusta.

JRS ry(eli oma ratsastusseurasi) TOIMIHENKILÖKOULUTTAA!!!

Seura kouluttaa muutamia vapaaehtoisia ratsastuskilpailujen toimihenkilötehtäviin Esran Superviikonloppuna 6.-7.2. Helsingissä sekä 6.-7.2. Ypäjällä Matti Kuusen johdolla.

Esralla ohjelmassa lauantaina turvallisuuspäällikkö-, kuuluttaja- ja kansliakoulutusta, sunnuntaina mm.sääntökoulutusta.

Ypäjän kurssi koostuu kahdesta osasta, stewardi- ja estetuomarikoulutus. Stewardiosio antaa oikeuden harjoittelun jälkeen anoa aluestewardioikeuksia, molemmat yhdessä oikeuden harjoittelun jälkeen anoa estetuomari- ja kansallisia stewardioikeuksia.

Ilmoittautuminen on sitova. Samalla henkilö sitoutuu toimimaan tehtävässä järjestämissämme kilpailuissa. Ilmoittautua voi toimistoon.

Tarkempaa tietoa kursseista Esran nettisivuilta