Esteharjoituskilpailut 2.9. klo 15 alk.

20.8.2018

Tervetuloa Järvenpään Ratsastusseura ry:n järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin sunnuntaina 2.9.2018 klo 15 alkaen.

Luokka 1, 50 cm, arv. A.0.0, avoin kaikille

Luokka 2, 70 cm arv.367.1, avoin kaikille

Luokka 3, 80 cm arv.367.1, avoin kaikille

Luokka 4, 90 cm arv.367.1, avoin kaikille

ERITYISMÄÄRÄYKSET: 1. Ilmoittautumiset torstaihin 30.8.2018 mennessä sähköpostilla kiira.laivuri@gmail.com. Muulla tavoin tehtyjä ilmoittautumisia ei huomioida. Ilmoittautumisessa tulee mainita ratsastajan nimi, seura, hevosen nimi, ratsastettavat luokat. JRS:n ratsastuskoulun opetushevosilla kilpailevat voivat ilmoittautua vasta, kun ovat sopineet opettajan kanssa ratsusta ja luokkavalinnasta. Jälki-ilmoittautumiset kansliaan.

2. Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n sääntöjä. Kahdesta tottelemattomuusvirheestä johtuvan hylkäyksen jälkeen ratsukko saa yrittää kohtuullisessa ajassa suorittaa radan loppuun. Kilpailuasuna siisti ratsastusasu, turvakypärän käyttö pakollista.

3. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu 12,00 €, seuran hevosilla osallistuvat 32,00 € (hevosvuokra sisältyy). Jälkiilmoittautumis- ja lähtömaksu 20,00 €. Maksut suoritetaan kilpailupäivänä käteisellä kansliaan ennen omaa suoritusta. Yksi seuran hevonen voi mennä korkeintaan 2 rataa

4. Kilpailupaikkana JRS:n 20m x 64m maneesi ja verryttelyalueena 20m x 40m maneesi.

5. Lähtölistat nähtävillä tallin ilmoitustaululla sekä netissä www.jarvenpaanratsastusseura.fi viimeistään la 1.9. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtäviin muussa kuin omassa luokassa. Toimihenkilölista tulee myös näkyville nettiin, josta voit tarkistaa oman tehtäväsi.

6. Luokissa jaetaan sijoittuneille ruusukkeet. Luokka järjestetään, mikäli siinä on vähintään kolme lähtöä. Muussa tapauksessa ilmoittautuneet saavat hypätä radan rataharjoituksena. 7.Tiedustelut sähköpostilla kiira.laivuri@gmail.com tai puhelimitse iltaisin 045-1288 242.

8. Kilpailupaikalla toimii myös buffetti.

9. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.