Uusi tuntiopettaja tiistaille ja keskiviikolle

18.5.2021

Tiistain ja keskiviikon tuntiopettaja vaihtuu

 

Tiistain tuntiopettaja Nora Latvala jää äitiyslomalle ja hänen viimeinen työpäivänsä on JRS:llä tiistaina 25.5. Kiitämme Noraa työpanoksesta ja toivotamme onnea tulevaan!

Keskiviikon tuntiopettaja Sanna Ylänne lopettaa JRS:llä omista syistään ja hänen viimeinen työpäivänsä on keskiviikkona 2.6. Kiitämme Sannaa hyvistä opeista ja toivotamme hyvää jatkoa!

Tiistain ja keskiviikon uutena tuntiopettajana aloittaa tiistain tuntien osalta 1.6. ja keskiviikon tuntien osalta 9.6. Nina Tiihonen.

Nina jatkaa Noran ja Sannan ryhmien opetusta kevätkaudella ja jatkaa syyskaudella tiistain hevosryhmien klo 17.00 ja 18.00, sekä ponitunnin klo 19.00 opettamista. Keskiviikon hevostunnit klo 17.00 ja 18.00 sekä ponitunti klo 19.00 siirtyvät Ninan opetukseen.

Keskiviikon klo 20.00 ryhmä siirtyy Emman opetukseen syyskaudesta 2021 alkaen.

 

Nina Tiihonen on koulutukseltaan ratsastuksen ohjaaja ja hän on käynyt centered riding 1-tason kurssin. Hänellä on pitkä kokemus hevosalalta ja ratsastuskoulussa opettamisesta. Ninalla on oma hevonen, jonka kanssa hän valmentautuu säännöllisesti kouluratsastuksessa. Opetuksessa Nina painottaa hyvää istuntaa, apujen käyttöä ja hyvää perusratsastusta. Hän opettaa molempia lajeja, mutta kouluratsastus on enemmän lähellä hänen omaa sydäntään.
 
JRS Ry toivottaa Ninan lämpimästi tervetulleeksi meille!