Koronatiedote ja ohjeet 12.10. alkaen

11.10.2020

 JRS Tiedote 11.10.2020

Koronatilanteen jatkuessa ja Keusoten alueella tartuntojen määrän kasvaessa pyydämme jokaista tallilla kävijää huomioimaan seuraavat asiat:

 

·        Tunnin voi peruuttaa vielä samana päivänä juuri ennen omaa tuntia tekstiviestillä, mikäli olo tulee esimerkiksi flunssaiseksi.

·        Tallissa ja maneesissa on vahva suositus kasvomaskin käyttöön.

·        Kädet pestään tallille tullessa ja tallilta lähtiessä saippualla ja käytetään käsipapereita kuivaamiseen. Käsidesiä löytyy tallin aulasta, vessoista, satulahuoneesta ja maneesista.

·        Hoitajat saavat tulla omana hoitopäivänään hoitamaan poneja/hevosia ja avustamaan ratsastajia, muuna kuin omana hoitopäivänä, pois lukien oma ratsastustunti, tallille ei saa tulla.

·        Tallille tullaan varustamaan oma ratsu, mennään ratsastamaan, hoidetaan ratsu pois ja lähdetään kotiin. Hevosta hoitaessa ja tallissa ollessa pidetään hanskat kädessä. Tallilla on myös tarjolla kertakäyttökumihanskoja.

·        Tuntilistat ovat tallin aulassa, jotta vältytään lähikontakteilta toimiston edessä.

·        Hevosten ja ponien varusteet ovat valmiina käytävällä karsinoiden edessä. Ratsun viimeisen tunnin ratsastaja vie varusteet satulahuoneeseen omalle paikalleen. Kysy tarvittaessa neuvoa tallimestarilta varusteista.

·        Satulahuoneessa saa olla vain kaksi henkilöä kerrallaan.

·        Eväitä ei saa syödä satulahuoneessa.

·        Katsomossa saa olla turvavälejä noudattaen. Huomioithan katsomoon tullessasi muut katsojat.

·        Jos sinulla on pieniäkin flunssan oireita tai kuumetta, niin ethän tule tallille. Noudatamme THL:n ja Keusoten antamia ohjeita, suosituksia ja määräyksiä.

 

Tavoitteena näillä toimenpiteillä on, että jokainen voi laittaa hevosen kuntoon, ratsastaa ja lähteä kotiin ilman lähikontaktia muiden kanssa ja näin voimme mahdollisimman turvallisesti jatkaa harrastustamme.