KESÄOHJELMA 2020

11.5.2020

Järvenpään Ratsastusseuran kesäohjelma 2020

viikko 26, ma 22. – pe 26.6.

·      Ponileiri 1. ma-pe klo 9-15                                                                                       hinta 300€

Päiväleiri sis. ratsastusta 1h/pvä, teoriaa, ponien hoitoa, tallipuuhia ja liikuntaa, lounas. Leirillä 5 ratsastajaa/ryhmä, kaksi ryhmää. Taitotaso jatkokurssi-perusmerkki.

·      Ponien kesäalkeiskurssi ma-pe klo 16-18 (viikko 1)                                             hinta 370€

Alkeiskurssin ensimmäinen viikko 22.-26.6. ja toinen viikko 29.6.-3.7. Kurssilla 10h ratsastusta ja 10h hevostaitoja. Ratsastuksen ja hevosenhoidon alkeet turvallisesti opettajan ohjauksessa, avustajien taluttaessa. Joka kerralla on sekä hevostaitoja että ratsastusta.

·      Ponirästit klo 18 ja klo 19

Etukäteen varatut rästitunnit kevään aikana peruutetuille poniryhmille, jatkokurssi-perusmerkki-taitotaso.

viikko 26, ma 22. – ke 24.6.

·      Istuntakurssi 1. ma-ke klo 17-18, max.4hlö                                                            hinta 135€

Kolmen päivän aikana keskitytään kehonhallintaan ja istunnan vaikuttamiseen, tavoitteena tasapainoinen ratsastaja ja tyytyväinen hevonen.

·      Koulukurssi Helppo A ma-ke klo 18-19, max.5hlö                                                 hinta 105€

Koulukurssin tavoitteena tasapainoinen ja tyytyväinen hevonen, jonka kanssa tehtävät helppo A-tasolla sujuvat rennosti.

·      Estealkeet ma-ke klo 19-20, max.5hlö                                                                     hinta 105€

Puomeista esteille. Tavoitteena ratsastajan tasapainon kehittäminen esteillä ja helpot esteharjoitukset.

viikko 26, to 25. – pe 26.6.

·      Kesätunti to ja pe klo 17-18, max.6hlö                                                                   hinta 34€/h

Helppo ja mukava tapa tutustua JRS:n hevosiin ja tunteihin, tai harjoitella jo tutuilla ratsuilla taitotason mukaan.

·      Koulukurssi Helppo C-B to-pe klo 18-19, max.5hlö                                              hinta 70€

Kahden kerran intensiivikurssilla perehdytään pehmeään istuntaan ja oikea-aikaiseen apujen käyttöön helpoilla harjoituksilla.

·      Este-/maastoestevalmennus to-pe klo 19-20, max.5hlö                                       hinta 70€

Sään salliessa maastoesteitä, tai vaihtoehtoisesti rataesteharjoituksia kilpailuihin tähtääville.

viikko 27, ma 29.6. – pe 3.7.

·      Ponileiri 2. ma-pe klo 9-15                                                                                     hinta 300€

Päiväleiri sis. ratsastusta 1h/pvä, teoriaa, ponien hoitoa, tallipuuhia ja liikuntaa, lounas.Leirillä 5 ratsastajaa/ryhmä, kaksi ryhmää. Taitotaso jatkokurssi-perusmerkki.

·      Ponien kesäalkeiskurssi ma-pe klo 16-18 (viikko 2)

Alkeiskurssi jatkuu toisella viikolla 29.6.-3.7.

·      Ponirästit klo 18 ja klo 19

viikko 27, ma 29.6. – ke 1.7.

·      Istuntakurssi 2. ma-ke klo 17-18, max.4hlö                                                    hinta 135€

·     Koulukurssi: Aikuismerkki ma-ke klo 18-19, max.4hlö                                 hinta 135€

Koulukurssin tavoitteena harjoitella Aikuismerkin kouluohjelman osia ja tehtäviä, ja valmistaa koko ohjelman ratsastamiseen kurssin viimeisenä päivänä.

·     Estevalmennus ma-ke klo 19-20, max.5hlö                                                    hinta 105€

Kohti kilpailuita. Kolmen päivän aikana treenataan seuraavan viikonlopun estekilpailuihin 70-90cm tasolla.

viikko 27, to 2.7. – pe 3.7.

·     Kesätunti to ja pe klo 17-18, max.6hlö                                                            hinta 34€/h

·     Koulukurssi Helppo C-B to-pe klo 18-19, max.5hlö                                       hinta 70€

·      Kouluvalmennus to-pe klo 19-20, max.5hlö                                                   hinta 70€

Kohti kilpailuita. Viikonlopun kilpailuihin tähtääville tarkoitettu valmennus.

~~~Hevoset ja ponit lomailevat 6.-26.7. ja talli on suljettu~~~

viikko 31, ma 27. – pe 31.7.

·     Ponileiri 3. ma-pe klo 9-15                                                                                   hinta 300€

·     Takaisin satulaan -koulukurssi ma-pe klo 17-18, max.5hlö                             hinta170€

Kurssin aikana palautellaan mieleen ratsastuksen perusteita, istuntaa ja vaikuttamista, ja edetään rauhassa helpoilla tehtävillä.

·     Este-/maastoestevalmennus ma-pe klo 18-19.30, max.5hlö                            hinta 200€

Viikon aikana edetään kavaletti- ja rataestetehtävistä kenttäratsastuksen perusteiden kautta maastoesteille. Rohkeutta ja vauhtia pelkäämätöntä asennetta vaaditaan.

·      Kesätunti klo 19.30-20.30                                                                                   hinta 34€/h

Tarjolla olevien kurssien lisäksi voit tiedustella myös viikonloppukurssia omien toiveidesi mukaan omalle porukalle. Kesäkurssiviikoilla on myös mahdollisuus oman ryhmän toivekurssille.

Alkeiskurssilaiset saavat erikseen tarkemman tiedotteen kurssista ja sen sisällöstä.

Kurssit ja leirit laskutetaan sähköpostitse. Kesätunnit maksetaan maksukortilla tallille ennen tuntia. Päiväleireillä varausmaksu 70€, joka laskutetaan varauksen yhteydessä. Loppuosa laskutetaan erikseen, loppuosa erääntyy leirin alkaessa. Muut kurssit laskutetaan yhdessä erässä ennen kurssin alkua.

Oikeus muutoksiin pidetään. Toivomme poikkeustilanteen sallivan kaikkien kurssien järjestämisen.