Korona : Ratsastustunnit pidetään normaalisti

13.3.2020

Järvenpään Ratsastusseura seuraa ja noudattaa SRL:n antamia ohjeita koronavirustilateeseen llittyen. Ratsastustunnit järjestetään toistaiseksi normaalisti.

Suomen Ratsastajainliitto noudattaa THL:n ja muiden viranomaisten linjauksia ohjeistaessaan koronavirustilanteessa. Suomen Ratsastajainliitto seuraa tilannetta, ja tietoa ja suosituksia ratsastus- ja koronavirustilanteeseen muokataan tarvittaessa.

JRS:llä ratsastuskoulutoiminta jatkuu normaaliin tapaan, mutta otetaan huomioon seuraavat asiat:

-Tallille tai ratsastamaan ei pidä tulla, mikäli on flunssan oireita

-Tallilla noudatetaan erityisen hyvää käsihygieniaa (käsien pesu Wc-tiloissa, käsidesiä satulahuoneissa)

-Lähikontaktien välttäminen otetaan huomioon tallin sisätiloissa ja opetustoiminnan järjestämisesssä. Hoidetaan hevoset ja varusteet asiallisesti, mutta vältetään muuta sisätiloissa hengailua.

-Yli 500 hengen yleisötilaisuuksia ei järjestetä.