Uusi alkeiskurssi tiistaisin klo 19

23.9.2019

Uusi alkeiskurssi poneilla alkaa tiistaisin 1.10. klo 19-20!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut alkeiskurssille sähköpostitse toimistoon jrs.toimisto@kolumbus.fi.

Ensimmäisellä kerralla on teoriatunti, jossa käydään läpi tallin käytäntöjä ja sääntöjä sekä harjoitellaan yhdessä varustamaan ratsu. Ratsastustunteja on seuraavat 10 kertaa, ja ne sisältävät sekä hevostaitojen opettelua että ratsastusta. Yhteensä alkeiskurssiin sisältyy siis 11 kertaa.

Hinta JRS:n jäsenille on 340€, ei jäsenille 370€, ja se laskutetaan kurssin alussa.

Kurssille tarvitsee ratsastushanskat tai sormikkaat, kannalliset, tukevat kengät, joissa on vähän vartta, ratsastushousut tai paksut legginsit, myös ulkoiluhousut käyvät. Vaatetus kelin mukaan, toki ratsastamme hallissa syksyn tullen. Kypärää saa lainata tallilta, mikäli omaa ei ole. Kypärä on turvavaruste, ja oman hankkimista suositellaan kunhan harrastuksen on päässyt aloittamaan, jotta kypärä on istuva ja sopiva, eikä se ole kolhiintunut. Mikäli hankit käytetyn kypärän, huolehdithan että se on nykyaikainen ja standardit täyttävä VG1-merkinnällä varustettu.

Varaa paikkasi pian, jotta pääset mukaan!