Ponialkeiskurssi alkamassa ma 15.1. klo 17, ilmoittaudu nyt!

13.12.2017

 Ponialkeiskurssi alkamassa ma 15.1. klo 17

 

 

 

Aloitamme Järvenpään Ratsastusseuralla uuden ponialkeiskurssin, joka on tarkoittettu 7- 11 vuotiaille. Aikaisempaa hevos- tai ratsastuskokemusta ei tarvita.

 

Kurssi alkaa maanantaina 15.1. klo 17 käytännönläheisellä teorialla ja sen jälkeiset 10 kertaa ma 26.3. asti on ratsastusta kerran viikossa aina samaan kellonaikaan maanantaisin klo 17-18.

 

Kurssin hinta ratsastusseuramme jäsenille 320€ ja ei jäsenille 350€.

 

Kurssilla opetellaan teoriassa ponin hoitamista ja harjaamista, ponin käyttäytymistä sekä reagoimista ihmiseen, ponin kanssa vuorovaikuttamista, satulointia ja suitsintaa. Ratsastustunnilla harjoitellaan ponin oikeaoppista taluttamista, selkäännousua, ponin perushallintaa; liikkeelle käskyä, ohjaamista, pysäyttämistä samalla kun oma tasapaino ja kehon hallinta paranee. Tasapainon kehittyessä kokeillaan myös ravia ja laukkaa sekä opetellaan keventämään ravissa.

Alussa käytetään taluttajia ja avustajia, mutta ponin hallinnan parantuessa kurssin loppua kohti, pyritään taluttajista pikkuhiljaa eroon.

Kurssilaiset ovat vakuutettuja järjestäjän toimesta. Ratsastuskypärän saa lainaksi ratsastuskoululta.

Kurssien jälkeen on mahdollisuus jatkaa ratsastusta joko samalla tai samantasoisella tunnilla.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: jrs.toimisto@kolumbus.fi, sähköposti-ilmoittautumisiin puhelinnro sekä muut yhteystiedot (osoite).

 

 

Tervetuloa kokeilemaan uutta mukaansatempaavaa harrastusta!