ALKEISKURSSIT alkamassa poneilla ja hevosilla!

14.2.2017

Aloitamme Järvenpään Ratsastusseuralla kaksi uutta alkeiskurssia hevosilla ja poneilla. Aikaisempaa hevos- tai ratsastuskokemusta ei tarvita.

Kurssien aloitus ja kesto:

ti 7.3.klo 18-19 ponit ja pe 10.3. klo 18-19 hevoset

Kurssit kestää yhteensä 11 viikkoa, joista ensimmäinen kerta on käytännönläheistä teoriaa ja seuraavat 10 kertaa ratsastusta kerran viikossa aina samaan kellonaikaan.

Kurssien hinta jäsenille: 320,00€ juniori, 350,00€ seniorit. Ei jäsen: 350,00€ juniori, 380,00€ seniori.

Tiistaisin alkeiskurssin opettajana Kiira Laivuri, perjantaisin Ira Aaltonen.

Kurssilla opetellaan teoriassa hevosen hoitamista ja harjaamista, hevosen käyttäytymistä sekä reagoimista ihmiseen, hevosen kanssa vuorovaikuttamista, satulointia ja suitsintaa. Ratsastustunnilla harjoitellaan hevosen oikeaoppista taluttamista, selkäännousua, hevosen perushallintaa; liikkeelle käskyä, ohjaamista, pysäyttämistä samalla kun oma tasapaino ja kehon hallinta paranee. Tasapainon kehittyessä kokeillaan myös ravia ja laukkaa sekä opetellaan keventämään ravissa.

Alussa käytetään taluttajia ja avustajia, mutta hevosen hallinnan parantuessa, pyritään taluttajista pikkuhiljaa eroon.

Kurssilaiset ovat vakuutettuja järjestäjän toimesta. Ratsastuskypärän saa lainaksi ratsastuskoululta.

Kurssien jälkeen on mahdollisuus jatkaa ratsastusta joko samalla tai samantasoisella tunnilla.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: jrs.toimisto@kolumbus.fi tai ma klo 15-16 p. 050-5705012, ti-pe klo 12-13. Sähköposti-ilmoittautumisiin puhelinnro sekä muut yhteystiedot (osoite).

Tervetuloa kokeilemaan uutta mukaansatempaavaa harrastusta!