Nouse ratsaille-viikko ja avoimet ovet 29.8.-4.9.

24.8.2016

Viikolla 35, 29.8.-4.9. on Nouse ratsaille-viikko.Voit tuoda kaverisi,sukulaisesi kokeilemaan ratsastusta vakiotuntisi yhteydessä.Viikon aiheena on: Ensimmäistä kertaa hevosen selässä.Ilmoitathan opettajallesi tuotko kaverin.

Viikko huipentuu su 4.9 olevaan avointen ovien päivään klo 14-16, ohjelmassa mm.talutusratsastusta,tallikierros tallimestarimme Linda Paulamäen johdolla,kouluratsastusnäytös ja kepparikisat, johon voi ilmoittautua paikan päällä.Ei tarvitse omaa kepparia, lainaratsuja löytyy meiltä.

Sunnuntaina myös Jaana Pohjolan luento:Hevosen turvallinen käsittely, JRS:n maneesissa klo 12-14.Luennon hinta 20€, JRS:n juniorijäsenille 5€ sekä JRS:n seniorijäsenille 15€.

Tervetuloa kaikki  tutustumaan Järvenpään ratsastusseuran toimintaan sekä viettämään iloista päivää ponien ja hevosten kanssa!