SRL:n osaamistodistuksen hakeminen

18.3.2022

SRL:n osaamistodistus on oiva tapa todistaa seuratoiminnassa opittuja taitoja esimerkiksi kesätyöhaussa!

Ratsastusseura- ja hevostoiminnassa opitaan monenlaisia taitoja. Ratsastusseuratoiminta koko laajuudessaan tarjoaa oppimisympäristön ja valtavat mahdollisuudet mm. työelämätaitojen oppimiselle sekä niiden kehittämiselle. Keskeisimpiä työelämätaitoja seuraympäristössä voi olla esimerkiksi vastuunottokyky, luova ongelmanratkaisukyky, vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Onkin tärkeää tehdä kertyvä osaaminen näkyväksi, eli tunnistaa ja tunnustaa sitä. Osaamistodistus on yksi tapa siihen.

Osaamistodistuksen hakeminen

JRS myöntää aktiivisille juniorijäsenilleen osaamistodistuksia hakemuksesta. Hakemuksessa tulee kertoa ainakin, miten on osoittanut aktiivisuutta seuratoiminnassa ja mitä taitoja on oppinut.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen jrs.toimisto@kolumbus.fi ja hyväksytystä hakemuksesta saa SRL:n osaamistodistuksen, jota voi käyttää tukena työnhaussa.

Kysy lisää vastaavalta ratsastuksenopettajalta Emma Hakkaraiselta tai seuran nuorisovastaavalta Ina Laurilalta (p. 040 7041363, ina.laurila@hotmail.com)

Ohjeet löytyvät jatkossa myös Junnut-palstalta.