Kevätkausikirje 2022

16.12.2021

Kevätkausikirje 2022 JRS

Kevätkausi 2022

Kevätkausi alkaa 3.1. maanantaina ja päättyy torstaina 23.6.

Kevään ratsastusryhmäsi pysyy samana kuin syyskaudella, ellei muutoksista ole erikseen sovittu opettajan kanssa.

Keväällä tarjoamme monipuolisia kursseja ja järjestämme harjoituskilpailuja, niistä lisää myöhemmin.

Kevään varausmaksu laskutetaan nyt, ensimmäinen erä tammikuussa ja maaliskuussa laskutetaan toinen erä, josta vähennetään varausmaksu.

Hinnasto päivittyy 1.1.2022 alkaen, uusi hinnasto löytyy nettisivuiltamme vanhan hinnaston alta.

Kausikortin ehdot 1.1.2022 alkaen

*Kausikortti on jäsenetu JRS:n jäsenille

* Kausikortilla pitää ratsastaa koko ratsastuskausi (esim. kevät- tai syyskausi) säännöllisillä tunneilla. Kausikortti laskutetaan kahdessa erässä

*Varausmaksu maksetaan kauden alussa, ja se hyvitetään kauden toisesta laskutuserästä.

*Varatessasi kauden ja maksaessasi 100€ suuruisen varausmaksun, sitoudut koko kauden maksuihin (n.21-25 viikkotuntia kaudesta riippuen). Maksuja ei palauteta.

*Ratsastajan sairastuessa vakavasti kesken kauden, ja esittäessään lääkärintodistuksen, on mahdollista sopia ratsastustuntien siirtämisestä myöhempään ajankohtaan tai esimerkiksi perheenjäsen voi ratsastaa käyttämättä jääneet tunnit. Tässäkään tapauksessa maksuja ei palauteta.

*Muusta syystä kauden keskeyttäminen: Ratsastajalla on halutessaan mahdollisuus myydä käyttämättömät ratsastustuntisa toiselle JRS:n jäsenelle, jolla on sama jäsenyyslaji, ja joka haluaa ostaa lisätunteja. (Ostava ratsastaja ei voi käyttää ostettuja tunteja oman vakiotuntinsa maksamiseen). JRS ei toimi välittäjänä tuntien myynnissä.

Tuntien peruuttaminen

Ratsastustuntien peruutukset on ilmoitettava mahdollisimman ajoissa, viimeistään edellisenä päivänä tekstiviestinä opekännykkään p.050-5705012.  Peruuttamaton tai liian myöhään peruutettu tunti katsotaan käytetyksi.

Sairastapauksessa tms. force majeur–tapauksissa peruutus pitää tehdä arkipäivänä viimeistään samana päivänä klo 13 mennessä ja lauantain tunnille klo 9 mennessä. Tämän jälkeen ilmoitettuja poisjääntejä tai sairastumisia emme voi hyvittää, eli tunti katsotaan käytetyksi. Kiitos kuitenkin, jos ilmoitat silti poissaolostasi.

Peruutuskäytäntö perustuu siihen, että rästituntia jonottavat ratsastajat ehtivät saada tiedon vapautuneesta paikasta illan tunnille, kun tuntiperuutus on tehty asianmukaisesti viimeistään ark. klo 13, la klo 9. Jos peruutusilmoitus tulee ark. klo 13, la klo 9 jälkeen, olemme varanneet paikan ryhmästä ja hevosen käyttöösi illan tunnille turhaan, vaikka jäisit pois. Siksi peruuttamaton tai liian myöhään peruttu tunti katsotaan käytetyksi ja menee ”omaan piikkiin.”

Loppiaisen tunnit torstaina 6.1. on siirretty aamuun klo 9-13

klo 9.00 ponit (normaalisti Miilan ryhmä klo 17)

klo 9.00 hevoset (normaalisti Emman ryhmä klo 17)

klo 10.00 ponit (normaalisti Miilan ryhmä klo 18)

klo 10.00 hevoset (normaalisti Emman ryhmä klo 18)

klo 11.00 ponit (normaalisti Miilan ryhmä klo 19)

klo 11.00 hevoset (normaalisti Emman ryhmä klo 19)

klo 12.00 estetunti (normaalisti Emman ryhmä klo 20)

Muutos talutuskäytäntöön

1.1.2022 alkaen 10 talutusmerkintää oikeuttaa veloituksettomaan ratsastustuntiin. Uusia alkeiskursseja on maanantaisin klo 17 ja lauantaisin klo 15 nykyisten talutettavien ryhmien lisäksi.

Mukavaa kevätkautta!

Liitteet