Hoitomerkkikursseja kesäkuussa

22.5.2021

Järjestämme kesäkuussa hevosten hoidon tiiviskursseja, jotka tähtäävät viimeisenä kurssipäivänä Suomen Ratsastajainliiton hoitomerkkien suorittamiseen. Kurssisuoritukset ilmoitetaan SRL:lle ja siitä saa merkinnän jäsenkorttiin. Merkin suorittamiseksi tulee olla SRL:n jäsenseuran jäsen tai Green Card-vakuutettu.

Molemmat kurssit vetää koulutettu hevoskerhonohjaaja Elli Nygård. Kaikki kyselyt suoraan Ellille p. 040 7099374

Ilmoittautumiset: sähköpostitse osoitteeseen ellinygard@gmail.com

Maksut: Ilmoittautuneille lähetetään lasku sähköpostitse

Perushoitomerkki vk 23

Aikataulu: ma-pe 7.-11.6.2021 klo 12-13.30

Hinta: 30€ sis. työkirjan, hoitomerkin ja diplomin

Esitietovaatimukset: Aiempaa kokemusta hevosenhoidosta ei vaadita

Kurssilla harjoitellaan neljän päivän ajan hevosen hoidon teoriaa ja käytäntöä ohjaajan opastuksella, ja viimeisenä päivänä tehdään merkkisuoritus. Merkkisuoritus sisältää teoria- ja käytännön tehtäviä.

Perushoitomerkin suorittamisen jälkeen osaat: toimia turvallisesti hevosen karsinassa, tehdä vetosolmun, puhdistaa hevosen oikeaoppisesti sekä tunnistaa harjat ja niiden käyttötarkoitukset, varustaa sekä taluttaa hevosta.

Hoito I -merkki vk 24

Aikataulu: ma-pe 14.-18.6.2021 klo 12-13.30

Hinta: 30€ sis. työkirjan, hoitomerkin ja diplomin

Esitietovaatimukset: Perushoitomerkki tulee olla suoritettuna. Tarvittaessa perushoitomerkin voi suorittaa 11.6. klo 12 (merkin ja diplomin voi ostaa 5e lisähintaan)

Kurssilla harjoitellaan neljän päivän ajan hevosen hoidon teoriaa ja käytäntöä ohjaajan opastuksella, ja viimeisenä päivänä tehdään merkkisuoritus. Merkkisuoritus sisältää teoria- ja käytännön tehtäviä.

Hoito I -merkin suorittamisen jälkeen osaat: puhdistaa karsinan, huoltaa varusteet, tunnet ruokinnan sekä kengityksen ja kavioiden perusteet, nimetä hevosen keskeiset ruumiinosat sekä tunnistaa yleisimmät hevosrodut, värit ja merkit.

Kursseille otetaan maksimissaan 10 henkilöä, joten ole nopea!