Kouluratsastuksen harjoituskilpailut 15.11.

11.Lavina CharlesTaaviJRSEB Special
 12.Ines AzakhmamSenniJRSEB Special
 13.Janette KotkatvuoriRobinJRSEB Special
 14.Tuuli KurkiIituJRSEB Special - huom!rataharj.
 15.Oona MalmbergMiniJRSEB Special
15:20 Katariina AakkoRegatJRStutkintonäyttö KN Special

Toimihenkilöt:
  Kuulutus:Janette, Tuuli / Milla H radan jälkeen (laitteiden asennus)
  Sihteeri:Kata A / Johanna P
  Buffa/kanslia:Valkkuryhmän äidit?/ Heta
  Tulospalvelu:Suvi-Maria / Reeta

Lantapartio:Venla K, Venla V, Saga / Pia
  Lähetti:Maya, Janna / Elvi
  Katsomon lakaisu, radan rakennus, valmistelut klo 9: KAIKKI JRS:n KISAAJAT!

Tervetuloa kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin Vanhankylänniemeen sunnuntaina 15.11. alkaen klo 10. Rataharjoitus on avoin ensisijaisesti JRS:n jäsenille ja JRS:n ratsastuskoululaisille, ja mikäli tilaa jää avoin kaikille.

Luokat:
* luokka 1. helppo C EB Special
* luokka 2. helppo B KN Special
* luokka 3. helppo B:3
* luokka 4. helppo A:2
* rataharjoituksena vapaavalintainen pitkän radan helppo A- tai vaativa B/A-ohjelma
Erityismääräykset:
1. Ilmoittautumiset to 12.11. klo 12 mennessä sähköpostilla jrs.toimisto@kolumbus.fi. Ilmoittautumiseen ratsukon nimi, seura sekä ratsastettava ohjelma.
Ratsastuskoulun opetushevosilla osallistuvat ilmoittavat 3 ratsutoivetta ja luokkatoiveen. Yksi seuran hevonen voi mennä max. 2 rataa.
3. Osallistumismaksu JRS:n jäsenille 20€, muun seuran jäsenille 25€, seuran hevosilla ratsastaville lisäksi hevosvuokra 20€. Maksut suoritetaan kilpailupäivänä KORTTIMAKSULLA (lähimaksu) kansliaan (maneesissa) ennen omaa suoritusta. Kanslia aukeaa klo 9.30.
4. Ilmoittautumisajan jälkeen mahdolliset peruutukset tekstiviestillä numeroon 040-7377366 viimeistään pe 13.11. Klo 15. Peruuttamattomista lähdöistä osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.
5. Mukaan otetaan 30 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla JRS:n jäsenet ja ratsastuskoulun asiakkaat. Yksi rata/ratsukko. Aikataulun puitteissa ratsukoiden maksimimäärää voidaan lisätä tai ratsukko voi ratsastaa kaksi rataa.
6. Harjoituskilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n sääntöjä. Asuna siisti ratsastusasu, turvakypärä on pakollinen. Ratsulla saa olla suojat/pintelit, ei apuohjia. Ratsastajalla saa olla raippa ja/tai kannukset.
7. Kilpailupaikkana on Järvenpään Ratsastusseuran hiekka/purupohjainen 20 x 64 m maneesi sekä hiekkapohjainen verryttelymaneesi 22 x 40 m. Paikan osoite on Tuulimyllyntie 2, Järvenpää.
8. Luokissa sijoittuneet palkitaan esinepalkinnolla ja ruusukkeella. Palkintojenjako ilman hevosia luokan jälkeen. Tulokset julkaistaan tapahtumasivulla ja JRS:n nettisivulla.
9. Lähtölistat nähtävillä tällä tapahtumasivulla sekä JRS:n nettivivuilla viimeistään pe 13.11. klo 22.00.
10. Ratsastuskoulun hevosilla osallistuvat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtäviin. Toimihenkilölista tulee näkyville seuran nettisivuille, josta voi tarkistaa oman tehtävän.
11. Maneesissa pienimuotoinen buffetti, maksuvälineenä kortti.
12. Tuomarina Sari Nevalainen. Ratsastuskoululaisten tiedustelut toimiston sähköpostiin, muut tiedustelut puhelimitse Anne Nuutinen p.040-7377366
13. Katsomossa vahva maskisuositus sekä turvavälit. Tallissa toimitaan voimassa olevien tallin korona-ohjeiden mukaan. Kilpailuharjoituksiin ei pidä tulla flunssaisena.
13. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.