Kouluratsastuksen harjoituskilpailut su 22.9.

5.9.2019

Tervetuloa Järvenpään Ratsastusseuran kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin Vanhankylänniemeen sunnuntaina 22.9. alkaen klo 12! Harjoituskilpailu on avoin ensisijaisesti JRS:n jäsenille ja JRS:n ratsastuskoululaisille, ja mikäli tilaa jää avoin kaikille.

Ratsastettavat radat
* Perusmerkin kouluohjelma
* C-merkin kouluohjelma
* B-merkin kouluohjelma
* A-merkin kouluohjelma
* vapaavalintainen pitkän radan nuorten hevosten tai vaativan ohjelma

Erityismääräykset:
1. Ilmoittautumiset ti 17.9. mennessä sähköpostilla jrs.toimisto@kolumbus.fi. Ilmoittautumiseen ratsukon nimi, seura sekä ratsastettava ohjelma.
Ratsastuskoulun opetushevosilla kilpailevat voivat ilmoittautua vasta kun ovat sopineet opettajan kanssa ratsusta ja luokkavalinnasta. Yksi seuran hevonen voi mennä max. 2 rataa.
2. Kilpailumaksu 20€, seuran hevosilla 40€ (hevosvuokra sisältyy). Maksut suoritetaan kilpailupäivänä käteisellä kansliaan (maneesissa) viimeistään tunti ennen omaa suoritusta.
3. Ilmoittautumisajan jälkeen mahdolliset peruutukset tekstiviestillä numeroon 040-7377366 viimeistään pe 20.9. Klo 12. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme kilpailumaksun osuuden. Peruuttamattomista lähdöistä kilpailumaksu laskutetaan jälkikäteen. Laskutuslisä on 5,00 €/lasku. Laskutuslisältä välttyy maksamalla kilpailumaksun 2 päivän sisällä kilpailusta JRS:n tilille FI20 5092 0920 1069 01, BIC OKOYFIHH, viestikenttään ratsukon nimi ja kilpailupäivä.
4. Kilpailuihin otetaan 40 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla JRS:n jäsenet ja ratsastuskoulun asiakkaat. Yksi rata/ratsukko. Mikäli tilaa jää, on mahdollista ratsastaa kaksi rataa.
5. Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n sääntöjä. Kilpailuasuna siisti ratsastusasu, turvakypärä on pakollinen.
6. Kilpailupaikkana on Järvenpään Ratsastusseuran hiekka/kuitupohjainen 20 x 64 m maneesi sekä hiekkapohjainen verryttelymaneesi 22 x 40 m. Kilpailupaikan osoite on Tuulimyllyntie 2, Järvenpää.
7. Kullakin tasolla palkitaan sijoittuneet ruusukkein SRL:n sijoitussääntöjen mukaan.
8. Lähtölistat nähtävillä tällä tapahtumasivulla sekä JRS:n nettivivuilla viimeistään pe 20.9. klo 22.00.
9. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtäviin muussa kuin omassa luokassa. Toimihenkilölista tulee näkyville seuran nettisivuille, josta voi tarkistaa oman tehtävän.
10. Kilpailupaikalla toimii buffetti.
11. Tuomarina Kristina Niemelä. Tiedustelut puhelimitse Anne Nuutinen p.040-7377366
12. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.