Heli Lötjösen kouluvalmennus 29.4. klo 14 alk.

15.4.2018

KOULUVALMENNUS 29.4.2018 klo 14 alkaen

Valmentajana Heli Lötjönen

Valmennustunnit ovat tarkoitettu kaiken tasoisille ratsastajille. Ryhmäkoko on 3-4 ratsukkoa ja ryhmät jaetaan tason mukaan. Tunnin hinta 20€, hevosvuokra opetushevosilla on 20€. Opetushevosilla osallistuvat ilmoittautuvat opettajille toimistoon.

Ulkopuoliset myös tervetulleita (maneesivuokra JRS jäseniltä 10€, ei-jäseniltä 15€).

Sitovat ilmoittautumiset Kiiralle tekstarilla p.045-1288242 pe 27.4. mennessä.

Ryhmäjaot näkyvillä la 28.4. aikana nettisivuilla www.jarvenpaanratsastusseura.fi

Heli on entuudestaan tuttu monelle ratsastuskoulun oppilaalle vakio-opettajien sijaisuuksista.

Hän on SRL:n II-tason lajivalmentaja kouluratsastuksessa ja kilpaillut helpoista luokista Prix St. Georges tasolle asti.

Valmennuksissa tullaan paneutumaan jokaisen ratsastajan yksilöllisiin tavoitteisiin ja kehityskohteisiin. Soveltuu hyvin myös esteratsastukseen suuntautuneille ratsastajille, sillä perusasioiden kertaamiseen tullaan myös kiinnittämään huomiota.