Katin valmennus 9.10.

4.10.2016

Kati Louhikon valmennus 9.10. klo 12

Kati on nuorena ratsastanut koulumaajoukkueessa sekä osallistunut useita kertoja SM:iin. Tällä hetkellä valmentaa kaikentasoisia ratsukoita helpolta tasolta maajoukkuetasolle ja kilpailee aktiivisesti.

Valmennuksiin voivat siis osallistua kaikentasoiset. Tuntihevosilla valmennukseen haluavat sopivat ja ilmoittautuvat omille opettajille toimistoon.

Ryhmissä on 3-4 ratsukkoa, ratsukot jaetaan tasoryhmiin. Hinta 20€/ratsukko, tuntihevosilla ratsastavat maksavat hevosvuokran 20€ valmennuksen lisäksi. Ulkopuolisilta maneesimaksu 15€, JRS:n jäseniltä 10€.

Sitovat ilmoittautumiset Kiiralle tekstarilla 7.10. mennessä puh.045-1288242. Ryhmäjaot ovat nähtävillä la 8.10. päivän aikana Järssin nettisivuilla.

Kaikki mukaan valmentautumaan ja seuraamaan valmennusta!