SYYSKAUDEN LOPUN JA VUODEN VAIHTEEN TIEDOTE

25.11.2013

SYYSKAUDEN LOPUN JA VUODEN VAIHTEEN TIEDOTE

Syyskausi 2013 päättyy maanantaina 23.12, jolloin pidetään vuoden viimeiset normaalit ratsastuskoulun tunnit. Maanantain opettajat tiedustelevat  aatonaaton tuntiaikatoiveita ja ilmoittavat ratsastusajan asiakkaille.

Perinteinen aattoaamun ratsastus järjestetään klo 8 alkaen. Tervetuloa!

Välipäivinä eli pe 27.12. ja la 28.12 järjestetään rästitunteja seuraavasti:

Perjantaina 27.12. klo 16-17 poneilla, klo 17-18 hevosilla.

Lauantaina 28.12. klo 10-11 poneilla, klo 11-12 hevosilla.

Ilmoittautuminen rästitunneille on sitova. Mahdollinen peruutus viimeistään 2 päivää aikaisemmin.

(Lauantaiset alkeiskurssit pidetään normaalisti)

Kevätkausi 2014 alkaa torstaina 2.1.2014 vakiotunneilla ja kausi  jatkuu juhannukseen asti. Paikkasi ryhmässä säilyy vuoden vaihteen yli, ellei toisin ole opettajien kanssa sovittu. Otathan yhteyttä toimistoon tai opettajiin, jos luovut paikastasi ts. lopetat ratsastuksen tai haluat vaihtaa ryhmää.

Muistutamme, että vakituisia säännöllisiä viikkotunteja koskeva jäsenhinta (juniorit 29€/h, seniorit 30€/h) sitouttaa asiakkaat koko kauteen, ei yksittäisiin tunteihin eikä mahdollisuuteen lopettaa ratsastusta kesken kauden alennettuun jäsenhintaan. Jos ratsastus kuitenkin keskeytyy, jo käydyt ratsastustunnit laskutetaan uudestaan irtotuntihintaan (40€/h).