Kevätkausi

5.1.2013

Talvinen tervehdys Sinulle omalta ratsastusseuraltasi!

Hyvää alkanutta Vuotta! Taas on aika informoida Sinua talven sekä kevään ohjelmasta ja joistakin ratsastustunteja koskevista muutoksista. Tänä vuonna meillä on viime vuoden tapaan pitkä kevätkausi. Ratsastustunnit jatkuvat viikolle 25. Juhannusviikolla torstaina 20.6. pidetään kevään viimeiset tunnit.

Tuntiperuutuskäytännöstä:

Ratsastustuntien peruutukset on ilmoitettava mahdollisimman ajoissa,
viimeistään edellisenä päivänä joko toimiston vastaajaan p. 09-2910136, opekännykkään p.050-5705012 tai sähköpostiin: jrs.toimisto@kolumbus.fi.
Sairastapauksessa peruutus samana päivänä klo 13 mennessä!

Näin voit korvata perutun tunnin ns.rästitunnilla, johon pitää erikseen ilmoittautua. Kun peruutat tunnin, varaa itsellesi saman tien rästitunti, näin ne eivät keräänny liiaksi. Rästimiskäytäntö on, että ajoissa peruutettu tunti pitää rästiä seuraavan kuun loppuun mennessä (tammikuun tunnit on ratsastettava helmikuun, helmikuiset maaliskuun etc. loppuun mennessä). Jos tiedät olevasi kesäkuun jo loman vietossa, voit rästiä tunnit etukäteen keväällä.
Muistathan siis rästiä omat ratsastustuntisi ennen kesälomalle ja –laitumille lähtöä.
Toivomme, että ilmoitat rästituntia varatessasi, mitä peruttua tuntia olet ratsastamassa.

Jos kauden aikana ei mahdu vakiotunneille rästimään, järjestämme ylimääräisiä rästitunteja kauden puolivälissä sekä lopussa.

Ratsastamattomia ja peruttuja tunteja ei lasketa opettajien toimesta, vaan ratsastajien tai vanhempien tulee pitää niistä itse lukua.

Peruuttamattomista tunneista tai liian myöhään perutuista peritään normaali hinta.

Laskutus:

Kausikorttitunnit laskutetaan kahdessa osassa, josta ensimmäinen osa viikolla 1-2. Ensimmäinen laskutus pitää sisällään 11 tuntia maanantaina ja tiistaina ratsastavilla, muina päivinä ratsastavilla 12 tuntia.
Kausikorttilaskutuksen toinen osa laskutetaan viikolla 12-13 ja laskutus pitää sisällään kevätkauden loput tunnit.

Ratsastustuntien hinnat nousevat yleisen arvonlisäveron korotuksen verran.

Pyrimme vähentämään paperilaskuista aiheutuvaa käsittelyä ja kustannuksia siirtymällä sähköpostilla tapahtuvaan laskutukseen. Mikäli haluat jatkossa laskut sähköpostitse, laita siitä viesti sähköpostiosoitteeseen:
jrs.laskutus@kolumbus.fi.

Pyhäpäivät ja lomakaudet:

Hiihtolomalla, viikolla 8, pidetään kaikki muut vakiotunnit normaalisti paitsi lauantain tenavatunnit. Ne peruuntuvat 16. ja 23.2.2013.

Arkipyhinä (ma-pe) ratsastustunnit siirtyvät pidettäviksi päiväsaikaan seuraavasti : normaalisti tunti klo 17-18 pidetään klo 10-11

klo 18-19 pidetään klo 11-12

klo 19-20 pidetään klo 12-13

klo 20-21 pidetään klo 13-14

Pakkasrajasta ja vaatetuksesta: tallillamme ei ole käytössä pakkasrajaa! Ratsastustunnit pidetään pakkasista huolimatta. Pienet lapset palelevat usein aikuisia helpommin, joten peräänkuulutamme vanhempien harkintaa ratsastustuntien tai niiden peruutusten suhteen kovemmilla pakkasilla. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa, useita ohuita sormikas- ja sukkapareja. Kumisaappaat eivät sovi ratsastukseen talvella. Myös turvakärjellä varustetut talli-/ratsastuskengät ovat erittäin kylmät. Pakkasella voi ratsastaa perustalvisaappailla (esim. Kuomat), joissa on hieman kantaa. Ennen ja jälkeen ratsastustunnin suosittelemme paksuja toppavaatteita tai –haalareita.

Yhteydenpito opettajiin ja tiedotusasiat:

Seuramme kattavilta nettisivuilta löydät päivityksistä ratsastustunteja koskevat muutokset, hinnaston sekä muut kevään tapahtumat tapahtumakalenterista. www.jarvenpaanratsastusseura.fi. Kesätunneista ja –kursseista sinne lisätään tietoa kevätkauden aikana.

Puhelinpäivystys jatkuu vanhaan tapaan maanantaista perjantaihin klo 12-13 numerossa 09-2910136 tai 050-5705012. Vältäthän soittamista muina aikoina.
Ratsastustunteja koskeviin tiedusteluihin ja korvaustunteihin voidaan vastata vain puhelinpäivystysaikaan. Muina aikoina opettajan tavoittaa tekstiviestein tai sähköpostitse: jrs.toimisto@kolumbus.fi.

Ratsastusterveisin JRS:n opet Minna, Tinde, Paula ja Jenni