Hevosen lihashuollon kurssi

10.11.2012

Hevosen lihashuollon kurssi

hevosen omistajille ja harrastajille.

JRS ry järjestää hevosen lihashuollon kurssin, jossa tutustutaan muunmuassa hevosen lihaksistoon, lihashuollon vaikutuksiin ja käytännön harjotteisiin.

Kurssi sisältää neljä kurssikertaa ja kirjallista materiaalia päivän aiheeseen liittyen. Voit osallistua myös vain yhtenä iltana. Hevosettomat harrastajat pääsevät hieromaan ja huoltamaan seuran hevosia tai poneja.

Kurssi aikataulu:
1.12.2012, klo 16-18.
·        Tutustutaan hevosen anatomiaan ja tehdään tutuksi tärkeimmät anatomiset rakenteet.
7.12.2012, klo 19-21.
·        Lihashuollon vaikutukset valmennuksessa, vammanhoidossa/kuntoutuksessa ja arkisessa ahertamisessa.

Seuraavat kaksi kurssi kertaa ovat tammikuussa 2013, niiden aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.
Kurssin hinta on JRS:n jäsenille 10€/kerta, muille 20€/kerta. Maksu käteisellä. Osallistujille kahvi-, tee- ja glögitarjoilu.

Ilmoittautumiset Minnalle tekstiviestillä numeroon 050 5705012

viimeistään 27.11.2012.

Kurssin vetäjänä toimii Tampereen Urheiluhierojakoulussa opiskellut ja tutkinnonsuorittanut Hevoshieroja Paula Laitinen.

Kaikki innolla mukaan!