Isäinpäivän ”Pollux”HARJOITUSKILPAILUT koulu- ja esteratsastuksessa 11.11.2012

Luokka II, Kouluratsastuksen taitokisa 2012, taso 2-keskitaso

avoin aloitteleville JRS:n jäsenille

Luokka III, Kouluratsastuksen taitokisa 2012, taso 3-vaikea

avoin ratsukoille, joilla ei sijoituksia he C tai vaikeammissa luokissa

Luokka IV

avoin aloitteleville miehille (isille, isoisille, enoille, sedille, veljille etc.)

Luokka on tarkoitettu JRS:n seuran jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Se on ”päivänsankareille” maksuton. Ratsastuskokemuksesta, tai sen puutteesta, riippuen radan voi suorittaa joko taluttajan kanssa tai ilman. Vauhdin eli askellajin saa valita itse. Taitopujottelun lisäksi puomitehtäviä, superrohkeille ehkä esteenkin ylitys.

Kaikki miehet reippaasti mukaan! :)

Luokka V, puomi- ja ristikkoluokka (estekorkeus 40cm), Arv. A.0/A.0

avoin aloitteleville esteratsukoille, joilla ei sijoituksia 50-60cm tai niitä vaikeammissa esteluokissa

ERITYISMÄÄRÄYKSET

1. Ilmoittautumiset ja ratsastuskouluoppilaiden hevos-/ponitoiveet pe 9.11.2012 mennessä opettajille toimistoon.

2. Jokainen kilpailija voi osallistua vain yhteen luokkaan. Yksi seuran hevonen/poni voi mennä 3 rataa luokissa I, II, IV ja V tai 2 rataa luokassa III.

3. Kilpailumaksu on 25€ (josta 10€ lähtömaksua ja 15€ hevos-/ponivuokraa/ulkopuolisilta maneesivuokra). JRS:n tallin yksärit maksavat vain lähtömaksun 10€.

Seuran hevosilla voi kilpailla vain vuoden 2012 jäsenmaksunsa ja ratsastustuntinsa maksaneet.

4. Kilpailut ja verryttely järjestetään hiekka-/kuitupohjaisessa maneesissa (20 x 64 m).

5. Luokissa sijoittuneille jaetaan ruusukkeet.

6. Lähtöjärjestys nähtävillä perjantaina klo 22 jälkeen tallin ilmoitustaululla sekä netissä

osoitteessa www.jarvenpaanratsastusseura.fi/

7. Seuran jäsenet sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtävään.

8. Kilpailupaikalla toimii hyvinvarustettu buffetti. Talutusratsastusta poneilla perheen pienille. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.
TERVETULOA!