KUTSU Kouluratsastuksen harjoituskilpailut 23.9.2012

7.9.2012

KILPAILUKUTSU
Tervetuloa Järvenpään ratsastusseura ry:n järjestämään kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin sunnuntaina 23.9.2012 klo 14.00 alkaen.

LUOKKA Ia       Tutustumisluokan kouluohjelma (rata B) 2009 Helppo C
                             Avoin JRS:n ratsastuskoulun juniorioppilaille opetushevosilla. Raipan tai kannusten käyttö sallittu.
LUOKKA Ib       Tutustumisluokan kouluohjelma (rata B) 2009 Helppo C
                             Avoin JRS:n ratsastuskoulun seniorioppilaille opetushevosilla. Raipan tai kannusten käyttö sallittu.
LUOKKA II        Helppo B / K.N.Special 2009
                             Avoin JRS:n jäsenille
LUOKKA III       Helppo A:10 2011
                             Avoin kaikille
ERITYISMÄÄRÄYKSET:
1. Ilmoittautumiset JRS:n toimistoon tai opettajille torstaihin 20.9. mennessä. Opetushevosilla osallistuvat ratsastajat kysyvät ilmoittautuessaan omalta opettajaltaan suositusta sopivasta hevosesta/ponista. Ulkopuoliset sähköpostilla jrs.toimisto@kolumbus.fi.
2. Luokissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n kouluratsastussääntöjä.
3. Yhdellä seuran opetushevosella voi mennä korkeintaan 2 rataa. Niillä voivat osallistua vakiotunneilla säännöllisesti ratsastavat ratsastuskoulun oppilaat, jotka ovat maksaneet vuoden 2012 ratsastustuntinsa ja jäsenmaksunsa.
4. Seuran opetushevosen vuokra on 15e /rata. Lähtömaksu on 10e /rata JRS:n tallilla asuvilta hevosilta. (Opetushevosella osallistuminen maksaa siis yhteensä 25e /rata.). Ulkopuolisilta ratsukoilta lähtömaksu on 20e. Kilpailumaksut maksetaan kilpailupäivänä käteisellä kansliaan, ennen omaa suoritusta.
5. Lähtölistat ovat nähtävillä tallin ilmoitustaululla ja netissä www.jarvenpaanratsastusseura.fi pe iltana 21.9. Kilpailijat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtävään muussa kuin omassa luokassa. (Tämä ei koske ulkopuoliselta tallilta tulevia.). Toimihenkilötehtävät käyvät selville lähtölistasta.
6. Luokissa jaetaan sijoittuneille ruusukkeet.
7. Kilpailu järjestetään JRS:n isossa hiekka/kuitupohjaisessa maneesissa (20 x 60m) ja verryttely pienemmässä hiekkapohjaisessa maneesissa (20 x 40m).
8. Tiedustelut ratsastuksenopettajilta p. 050-5705012 tai JRS:n toimistosta jrs.toimisto@kolumbus.fi. Kilpailusta vastaa ratsastuksenopettaja Jenni Jokipaltio-Jalonen.
9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA!