Kutsu Merkkisuoritustilaisuuteen Este 25.3.2012

9.3.2012

KUTSU MERKKISUORITUSTILAISUUTEEN

Tervetuloa Järvenpään ratsastusseura ry:n järjestämään esteratsastuksen merkkisuoritustilaisuuteen sunnuntaina 25.3.2012 klo 14.00 alkaen.
LUOKKA I          C-merkin estekoe (vakiorata)
                             Avoin kaikille C-merkkiä suorittaville ratsastajille
LUOKKA II        B-merkin estekoe (vakiorata)
                             Avoin kaikille B-merkkiä suorittaville ratsastajille
LUOKKA III       A-merkin estekoe (vakiorata)
                             Avoin kaikille A-merkkiä suorittaville ratsastajille

ERITYISMÄÄRÄYKSET:
1. Merkkisuoritusluokat ovat avoimia JRS:n jäsenille. Opetushevosilla voivat osallistua vakiotunneilla säännöllisesti ratsastavat ratsastuskoulun oppilaat. Luokat ovat yhteisiä senioreiile ja junioreille, poneilla ja hevosilla. Luokissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n esteratsastussääntöjä.
2. Ilmoittautumiset toimistoon tai opettajille torstaihin 22.3. mennessä. Opetushevosilla osallistuvat ratsastajat kysyvät omalta opettajaltaan suositusta oikeasta merkkitasosta ja sopivasta hevosesta/ponista. Lähtölistat ovat nähtävillä tallin ilmoitustaululla ja JRS:n nettisivulla pe iltana 23.3.
3. Yhdellä seuran opetushevosella voi mennä korkeintaan 2 rataa.
4. Seuran opetushevosen vuokra on 15e /rata. Lähtömaksu on 10e /rata (JRS:n tallilla asuvilta hevosilta.) Opetushevosella osallistuminen maksaa siis yhteensä 25e /rata. Ulkopuolisilta ratsukoilta lähtömaksu on 20e.
5. Hyväksytyistä merkkisuorituksista jaetaan SRL:n ratsastusmerkit. Merkkien hinta on 8e. Summa laskutetaan jälkikäteen, seuraavan tuntilaskutuksen yhteydessä. Merkkiä suorittavien on huolehdittava, että molemmista hyväksytyistä osakokeista (koulu- ja este) on todistus.
6. Kilpailijat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtävään muussa kuin omassa luokassa. (Tämä ei koske ulkopuoliselta tallilta tulevia.) Toimihenkilötehtävät käyvät selville lähtölistasta.
7. Merkkisuoritustilaisuus järjestetään JRS:n isossa hiekka/kuitupohjaisessa maneesissa (20 x 60m) ja verryttely pienemmässä hiekkapohjaisessa maneesissa (20 x 40m).
8. Tiedustelut ratsastuksenopettajilta tai JRS:n toimistosta jrs.toimisto@kolumbus.fi. Merkkisuoritustilaisuudesta vastaa ratsastuksenohjaaja Paula Tahkokorpi.
9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA!