Merkkisuoritukset 4.3.2012

21.2.2012

KUTSU MERKKISUORITUSTILAISUUTEEN
Tervetuloa Järvenpään ratsastusseura ry:n järjestämään kouluratsastuksen merkkisuoritustilaisuuteen sunnuntaina 4.3.2012 klo 14.00 alkaen.
LUOKKA I          Perusmerkki
                             Avoin kaikille perusmerkkiä suorittaville ratsastajille. Raipan käyttö sallittu.
LUOKKA II        C-merkin kouluohjelma
                             Avoin kaikille C-merkkiä suorittaville ratsastajille
LUOKKA III       B-merkin kouluohjelma
                             Avoin kaikille C-merkkiä suorittaville ratsastajille
LUOKKA IV       A-merkin kouluohjelma
                             Avoin kaikille A-merkkiä suorittaville ratsastajille
ERITYISMÄÄRÄYKSET:
1. Merkkisuoritusluokat ovat avoimia JRS:n jäsenille. Opetushevosilla voivat osallistua vakiotunneilla säännöllisesti ratsastavat ratsastuskoulun oppilaat. Luokat ovat yhteisiä senioreiile ja junioreille, poneilla ja hevosilla. Luokissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n kouluratsastussääntöjä.
2. Ilmoittautumiset toimistoon tai opettajille torstaihin 1.3. mennessä. Opetushevosilla osallistuvat ratsastajat kysyvät omalta opettajaltaan suositusta oikeasta merkkitasosta ja sopivasta hevosesta/ponista. Lähtölistat ovat nähtävillä tallin ilmoitustaululla ja JRS:n nettisivulla pe iltana 2.3.
3. Luokan I Perusmerkki suoritukseen kuuluu ratsastuskokeen lisäksi myös hevosen suitsiminen, satulointi, taluttaminen ja ratsaille nousu. Nämä arvioidaan ennen ratsastuskokeen alkua.
4. Yhdellä seuran opetushevosella voi mennä korkeintaan 3 rataa, jos ainakin yksi näistä on perusmerkkirata.
5. Seuran opetushevosen vuokra on 15e /rata. Lähtömaksu on 10e /rata (JRS:n tallilla asuvilta hevosilta.) Opetushevosella osallistuminen maksaa siis yhteensä 25e /rata. Ulkopuolisilta ratsukoilta lähtömaksu on 20e.
6. Hyväksytyistä merkkisuorituksista jaetaan SRL:n ratsastusmerkit. Merkkien hinta on 6e/perusmerkki, 8e /muut merkit. Summa laskutetaan jälkikäteen, seuraavan tuntilaskutuksen yhteydessä. C-, B- ja A-merkkiä suorittavien on huolehdittava, että molemmista hyväksytyistä osakokeista (koulu- ja este) on todistus.
7. Kilpailijat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtävään muussa kuin omassa luokassa. (Tämä ei koske ulkopuoliselta tallilta tulevia.) Toimihenkilötehtävät käyvät selville lähtölistasta..
8. Merkkisuoritustilaisuus järjestetään JRS:n isossa hiekka/kuitupohjaisessa maneesissa (20 x 60m) ja verryttely osin pienemmässä hiekkapohjaisessa maneesissa (20 x 40m).
9. Tiedustelut ratsastuksenopettajilta tai JRS:n toimistosta jrs.toimisto (at) kolumbus.fi. Merkkisuoritustilaisuudesta vastaa ratsastuksenopettaja Jenni Jokipaltio-Jalonen.
10. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA!