Kesätietoa JRS:n oppilaille!

9.5.2010

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja on aika miettiä kesäkauden ratsastuksia.

Normaalit kevätkauden tunnit päättyvät keskiviikkona 23.6.2010

Mikäli et ole ilmoittanut muutoksista, tuntipaikkasi säilyy automaattisesti samalla ajankohdalla syksyyn.

Syyskauden tunnit alkavat viikolla 32.

Mikäli haluat ratsastaa kesällä, ilmoita meille alla olevalla lomakkeella toiveesi kesän ratsastuksista.

Kyselyn perusteella teemme tuntilukujärjestyksen tasoryhmittäin.

Kaikille halukkaille löytyy varmasti sopiva ratsastustunti kesälläkin.

Kesäkausi on tänä vuonna tavallista lyhyempi, vain 4 viikkoa: vkot 26, 29, 30 ja 31.

Hevoset on lomalla ja ratsastuskoulu suljettu 3.-18.7.2010.

Myös toimisto on silloin suljettu, soittopyyntöihin ’sekä sähköposteihin vastaamme loman jälkeen.

LISÄKSI SUOSITUILLA KESÄKURSEILLA ON VIELÄ

MUUTAMIA VAPAITA PAIKKOJA!

Ratsastusterveisin,

Minttu, Minna, Jenni ja Tinde

Palauta alaosa opettajille, toimistoon tai toimiston edessä olevaan siniseen postilaatikkoon lauantaihin 29.5. 2010 mennessä.

Nimi _______________________________________________________________

Nykyinen tunti (esim. hevostunti ma klo 19) __________________________________________________________________________

Ratsastan koko kesän (4 viikkoa) ________

Ratsastan alkukesän seuraavilla viikoilla (esim. 2 vkoa) ____________________________