Tervetuloa

Ajankohtaista

Lähtölista ja toimihenkilötehtävät liitteenä sivun alareunassa. Huom! SIIRRETTY ALKAMAAN KLO 16!!
11.10. klo21 Päivitetty Lähtölista ja toimihenkilötehtävät sivun alareunassa liitteenä. Huom! Siirretty alkamaan klo 14.30!
Huippusuosittu Suski Suomelan Mind Riders-valmennus tulee JRS:lle! Kaiken tasoisille ratsastajille, siis sekä reippaille junnuille että kokeneemmille sennuille tarkoitettu valmennuskokonaisuus sisältää teorialuennon ja ratsastusvalmennuksen tasoryhmissä, sekä koulussa että esteillä. Voit ilmoittautua myös vain luennolle ja kuunteluoppilaaksi ratsastusvalmennuksiin. Suski on Annen pitkäaikainen opettaja ja valmentaja jo parinkymmenen vuoden takaa ponivuosista asti, ja edelleen vahvasti vaikuttamassa mentorina ratsastuskoulumaailmassa. Avaa linkki ja lue valmennuksesta tarkemmin!
Osallistu seurasi toimintaan ja tule kevätkokouksen! Jos haluat olla toiminnan suunnittelussa mukana, tule ehdolle hallituksen jäsenenksi!