Tallinnurkka

Hertta
Aapo
Eino.
Nette.
Care tutustuu uuteen kaveriinsa.
Mini, kuva Reeta Huhta
Puuhis ja Deemon
RIP Aatu. Kuva: Sini Voutilainen
Riki. Kuva: JenniJ-J
Deemon ja Emilia. Kuva: Jenni J-J
Tiinu. Kuva: Linda Paulamäki
Pokemon.
R. Lore, selässään Anu Lehtineva.
t. Gucci
Hektorilla on tarhakaverina 20 v haflingerruuna Moksu. Viihtyvät hyvin yhdessä ja Hektor on pomo.
Zina.

Viimeisimmät kuulumiset tallilta!

Kevät -19

Rakas Riki- poni laukkasi taivaslaitumille, parantumattomien jalkavaivojen takia. Tallille on muuttanut kaksi uutta hevosta, Aapo ja Hertta, sekä uuden opettajan Annen Iitu- poni! Uudet vahvistukset ovat olleet jo tunneillakin!

Kapri on ollut koko talven pitkällä sairaslomalla, kaviosta leikatun kasvaimen takia. Kapri on kuitenkin jo pikkuhiljaa palailemassa töihin!

Syksy-18

Riki on lähtenyt lomalle Kiira- open kotiin, Ali tuuraa Rikiä ponitunneilla ja Alin tuuraajaksi on otetttu 10- vuotias Leila tamma. Riki lepuuttelee kintereitään jonkin aikaa maalla suomenhevosvarsan kaverina! 

Kesä- 18

Tallille saapui kaksi uutta ruunaa, poni Eiffel "Eino" ja Dekaprio "Kapri". Molemmat toimivat hyvin tunneilla ja ovatkin saaneet jo paljon ihailijoita. HIro ostettiin toiselle ratsastuskoululle hommiin ja näyttää viihtyvän uudessa kodissaan!

Ponipuolelle on muuttanut myös uusi ponitamma Kohuke eli "Anni". Anni on näppärä kaunis pieni poni ja suosittu pienten ratsastajien keskuudessa!

 

Kevät -18

Tunneille on ilmestynyt Regatin kaksoisolennolta vaikuttava hevonen: Ruuna Hiro on ratsastuskoululla käytössä ja kokeiltavana tykästyykö se näihin hommiin.

 

Tammikuu -18

 Nette-tamma aiheutti niin suurta ihastusta, että pari ratsastuskoulun oppilasta päätti ostaa sen itselleen. Nette jatkaa siis yksityishevosena ja JRS:lle etsitään uutta opetushevosta  

Uusi hevonen! 7-vuotias puoliveritamma Agnette ”Nette” on jonkin aikaa esittäytynyt tunneilla ratsastuskoulun oppilaille, ollut pidetty, ja hankittu nyt opetuskäyttöön kokonaan.

Puuhis on muuttanut leppoisille eläkepäiville Tuusulaan. Puuhis tapasi uudessa kodissaan vanhan ystävänsä Deemonin .

 

Syksy -17

Ruuna Care on joulukuun lopussa myyty kevyeen harrastekäyttöön tallityöntekijällemme Tealle.  Tea vie Caren viettämään lepposia päiviä Orimattilaan shetlanninponin kaverina.

Suosikkiratsumme tamma Lulu on valitettavasti jouduttu lopettamaan vakavan, parantumattoman sairauden vuoksi.

Tamma Zina on syksyn mittaan viettänyt pitkää sairaslomaa tarhaillen ja karsinassa lepäillen. Tämä monen suosikkiheppa on pikkuhiljaa kuntoutunut ja palannut takaisin töihin!

 

Kevät -17

Ruuna Legrans "Late" myyty kevyempään käyttöön ihanaan loppuelämän kotiin Sirpa ja Essi Friskille!

Ratsastuskoulutunneille tullut käyttöön uusi pieni hevonen Bugatti eli tutummin Mini! Ali jatkaa myös tuntihommia, yhdelle ratsulle olisi vielä paikka hevospuolella.

 

Tammikuu -17

Luottoratsu Aatu on valitettavasti jouduttu lopettamaan parantumattoman jalkavamman vuoksi. Aatu laukkaa nyt ikivihreillä laitumilla.

 

Joulukuu -16

Aulikki-poni todettiin sopimattomaksi ratsastuskouluun ja on vaihdettu toiseen poniin, kokeilussa on nyt musta läsipäinen r. Ali. 

Hevosista Gucci on myyty ja tilalle tullut pieni ja kiltti ruuna Riki. 

Deemon -poni lähettää terveisiä ratsastuskoululaisille uudesta kodistaan Tuusulan Ruskelasta. Deemon voi hyvin ja viettää leppoisia päiviä Emilia-tytön ponina. Deemon on pirteä kuten aina!

 

Marraskuu -16

Ratsastuskoululle tullut uusi söpö hallakko ponitamma Ambeeria "Alma". Alma on syntynyt 2008 ja on kiltti ja reipas.

Deemon-poni on muuttanut eläkekotiin ja viettää leppoisia päivä perheponina Tuusulassa.

Ratsastuskouluun on tullut kaksi uutta ponia: t. Aulet  s. 2010 "Aulikki" ja t. Rosina s. 2010 "Rusina". Ponit ovat jo mukana tunneilla!

 

Lokakuu-16

Suosittu Nakkiponi lähtee viikolla 41 eläkkeelle meidän tuntitoiminnasta,Nakki kiittää hoitajia hyvästä hoidosta.Poni Aulikki hyppää Nakin saappaisiin ja jatkaa Nakin paikalla tunneilla.

 

Syyskuu -16

Ponipuolella ratsastuskoululla on kokeilussa valkoinen 6-vuotias poniruuna Viktor, joka esitietojen mukaan on "maailman kiltein".

Ratsastuskoululle on ostettu komea iso ruuna Carenso. Carenso on puolalainen 9-vuotias ruuna, joka taitaa helppoA-kouluratsastusliikkeet ja hyppääkin komeasti.

Ponitamma Tiinu lähti ikivihreille laitumille, sairastuttuaan vakavasti ja äkillisesti ähkyyn.

 

Elokuu -16

Metsärannan Miina myyty yksityishevoseksi Elisa Kurki-Suoniolle. Elisa jää Järssille eli Miina muuttaa yksityistallin puolelle. Uusi opetushevonen etsinnässä!

Ruuna Arvi saanut uuden kodin Kirsi Jokelan yksityishevosena ja muuttanut tallia.

Nakki ja Deemon etsiskelevät eläkekoteja kevyempään yksityiskäyttöön. Jatkavat tunneilla hommia kunnes sopivat kodit löytyvät!

Syksyn opettajamuutokset: Vastaavana opettajana toimii Kiira Laivuri. Anu Tapio opettaa 4 päivänä viikossa ma-to, Tinde tutusti maanantaisin,  ja perjantain tunnit pitää tiimiimme uutena tullut master-ratsastuksenopettaja Ira Aaltonen.

 

Toukokuu -16

 

Ratsastuskoululle on ostettu 8-vuotias kookas latvialainen tamma Luvra, sekä 6-vuotias kirjava pienempi hevonen Sonrisa, jotka ovat olleet kokeilussa pari viikkoa ja osoittautuneet sopiviksi ja suosituiksi.

Myös pilkullinen poniruuna Pokemon ostettu JRS:lle!

Poni Otto on lähtenyt jatkokoulutukseen Viroon, eikä ole näillä näkymin palaamassa ratsastuskouluun.

Sairaslomalla keväällä ollut Zina on hyvää vauhtia kuntoutumassa ja palannee tunneille viikolla 23.

Huhtikuu -16

Uusia hevosia kokeilussa ratsastuskouluun. Infoa tulossa lisää!

 

Maaliskuu -16

Tamma Elektra II "Ellu" on terveyssyistä myyty pois opetuskäytöstä. Ellu jatkaa yksityisratsuna Palon Marian hyvässä huomassa.

 

Tammikuu -16

JRS:n pitkäaikainen  ratsastuksenopettaja Jenni Jokipaltio-Jalonen päätti opintovapaansa ja siirtyi töihin kokonaan uudelle alalle. JRS kiittää Jenniä pitkästä urasta JRS:llä v.1996-2015. Jenni jatkaa Järssillä seuratoiminnassa mm. JRS:n hallituksen jäsenenä. Hevosopettajina jatkavat tutut Anu Tapio ja Kiira Laivuri.

 

Marraskuu/-15

-Ratsastuskoululle on ostettu suomenhevostamma Metsärannan Miina. Miina on syntynyt 2007 ja on punarautias liinakko. Miina on ryhdikäs, energinen ja kevyt ratsastaa!

 

Lokakuu/ -15

- Uusi hevonen ostettu: 10-vuotias puoliveriruuna Loreno "Lore" on saapunut ratsastuskoululle ja on jo päässyt tuntien makuun.

- Tamma Venda lähti JRS:ltä kohti uusia haasteita.

- Kenedis "Kentsu" on muuttanut uuteen kotiin Keravalle.

 

Toukokuu/ -15

-Hilla-poni lähti jatkokoulutukseen Viroon. Tilalle tuli 5-vuotias eestin risteytysponi r. Ottawa "Otto".

-Hevospuolelle on tullut uusi tulokas, 10-vuotias toritamma Gucci.

-Ruuna Perttu on siirtynyt laiduntamaan ikivihreille laitumille.

-Hektor lähettää terveisiä uudesta eläkekodistaan: Hän on kotiutunut erittäin hyvin. Ensimmäinen viikko meni hirnuen ja vähän karsinassa pyörien. Nykyään Hektor on hyvin leppoinen ja elämästään nauttiva heppa. Lempinimekseen se on saanut "Herkku", peppu kun on niin pyöreä ja sydämen mallinen.

-Seuralle on ostettu uusi opetushevonen: 6-vuotias tamma Zina.

 

Huhtikuu/-15

-Ponitalliin on muuttanut uudet pienet ponit: hallakko ruuna Toffo 8v ja valkoinen poniruuna Regat 5v. 

Hevospuolelle on hankittu 10-vuotias tamma Venda, joka on tori-pv-risteytys. Lisäksi on muutama uusi hevonen ratsastuskoululla kokeiltavana.

 

-Fiia sai uuden ihanan kodin Orimattilasta ja Mikke myytiin perheponiksi Orimattilaan.

 

-Ponitamma Hilla saapui JRS:lle opetuskäyttöön. Hilla on 7-vuotias ja kaunis, tummanrautias läsipää.

 

-Ruuna Hektor pääsi viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä Lahteen, äidin ja tyttären yhteiseksi ratsuksi.

 

-Pipsa-poni pääsi eläkepäiviä viettämään perheponiksi  Saarijärvelle.

 

-Rover sai uuden kodin yksityisratsuna Eurajoella.