Kouluratsastuksen harjoituskilpailut 29.11.2015

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Järvenpään Ratsastusseura ry:n järjestämiin kouluratsastuksen 1-tason kilpailuihin

sunnuntaina 29.11.2015 klo 12.00 alkaen.

LUOKKA I       Helppo B:3, avoin kaikille, max 25 lähtijää

LUOKKA II      Helppo A:2 2009, Vaativa B:0 2009 tai Prix St Georges 2009, valinnan mukaan. Valittu ohjelma tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä, max 15 lähtijää.

LUOKKA III     C-merkin kouluohjelma, avoin ratsukoille, jotka eivät ole osallistuneet alue- tai kansallisiin kouluratsastuskilpailuihin, max 40 lähtijää.

Kilpailuissa kilpaillaan samalla myös JRS:n kuuluisista LAKUkiertopalkinnoista seuraavasti:

Luokassa I palkitaan paras JRS:n juniori- ja senioriratsastaja sekä luokassa II paras JRS ratsukko (ns.kilpailevien mestaruus)

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1.     Ilmoittautumiset torstaihin 26.11.2015 mennessä seuraavasti:

Opetushevosilla kilpailevat: JRS:n toimistoon opettajille. Opetushevosilla osallistuvat ratsastajat kysyvät ilmoittautuessaan omalta opettajaltaan suositusta sopivasta hevosesta/ponista.

Muut ilmoittautumiset sähköpostilla saija (at) gren.fi tai Ilmoittautumisessa tulee mainita ratsastajan nimi, seura, hevosen nimi, ratsastettavat luokat.Lisäksi JRS:n lakupalkinnoista kilpailevien tulee nimetä luokka ja ratsu (jos osallistuu useammalla hevosella) jolla tavoittelee palkintoa.

2.     Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n sääntöjä. Ratsastajilla tulee olla siisti ratsastusasu.

3.     JRS:n LAKUkiertopalkinnot jetaan hyväksytyn suorituksen saaneiden JRS:aa edustavien ratsukoiden kesken. Ratsastaja voi kilpailla vain yhdestä LAKUpalkinnosta samana päivänä. Mikäli ratsastaja osallistuu luokkaan useammalla hevosella, tulee hänen etukäteen ilmoittaa millä hevosella kilpailee kiertopalkinnosta.

4.     Ilmoittautumis- ja lähtömaksu 20,00 €, seuranhevosilla osallistuvat 35,00 € (20+15, hevosvuokra sisältyy) Maksut suoritetaan kilpailupäivänä käteisellä kansliaan, ennen omaa suoritusta.Yhdellä seuran opetushevosella voi mennä korkeintaa 2 rataa. Seuran hevosilla voi kilpailla vain vuoden 2015 jäsenmaksunsa ja ratsastustuntinsa maksaneet

5.     Kilpailupaikkana JRS:n 20m x 64m maneesi ja verryttelyalueena 20m x 40 m maneesi.

6.     Lähtöajat nähtävillä tallin ilmoitustaululla sekä netissä www.jarvenpaanratsastusseura.fi viimeistään lauantai-iltana 28.11.2015. Kilpailijat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtävään muussa kuin omassa luokassa. (Tämä ei koske ulkopuoliselta tallilta tulevia.). Toimihenkilötehtävät käyvät selville lähtölistasta, muistathan tarkistaa oman tehtäväsi etukäteen listasta!

7.     Luokissa jaetaan sijoittuneille ruusukkeet, ja pienen esinepalkinnot.

8.     Kilpailupaikalle löytää parhaiten seuraamalla Vanhankylänniemen tai sairaalan opasteita. Kilpailupaikan osoite on Tuulimyllyntie 2, Järvenpää.

9.     Tiedustelut sähköpostilla saija (at) gren.fi tai ratsastuskoulun oppilaiden osalta esim. hevosvalintoihin liittyen ratsastuksenopettajilta

10.  Paikalla toimii erinomainen puffetti

11.  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA