Kouluratsastuksen harjoituskilpailut 11.10.2015

Luokka II, Helppo B:3  avoin kaikille, max 30 lähtijää

Luokka III, Helppo A:2  avoin kaikille, max 10 lähtijää

ERITYISMÄÄRÄYKSET:

1. Ilmoittautumiset toimistoon opettajille tai jrs.toimisto@kolumbus.fi torstaina 8.10.2015 mennessä. Tiedustelut: Jrs toimisto p. 050-5705012, kilpailuista vastaa Kiira Laivuri.

2. Yhdellä seuran hevosella voi mennä korkeintaan 2 rataa. Seuran hevosilla voivat kilpailla vain vuoden 2015 jäsen- ja ratsastustuntinsa maksaneet.

3.Ilmoittautumis- ja lähtömaksu 20 €, seuranhevosilla osallistuvat 35 € (20+15, hevosvuokra sisältyy) Maksut suoritetaan kilpailupäivänä käteisellä kansliaan, ennen omaa suoritusta.

4. Kilpailut järjestetään hiekka/kuitupohjaisessa maneesissa (20 x 64 m), verryttely hiekkapohjaisessa (20 x 40 m)

5. Lähtöjärjestys nähtävillä perjantaina 9.10. Klo 22 jälkeen tallin ilmoitustaululla sekä netissä www.jarvenpaanratsastusseura.fi

6. JRS:n tallilla asuvilla hevosilla kilpailevat ratsastajat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtävään sekä radan rakennukseen ja/tai purkamiseen. Muista ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittaa, mihin toimihenkilötehtävään osallistut, muutoin tehtävät jaetaan lähtölistojen teon yhteydessä.

7. Luokissa sijoittuneille jaetaan ruusukkeet ja esinepalkinnot.

8. Kisoissa erinomainen puffetti!

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA KILPAILEMAAN JA KANNUSTAMAAN!