Kouluratsastuksen harjoituskilpailut 8.2.2015

Kouluratsastuksen harjoituskilpailut

sunnuntaina 8.2.2015 Klo 12 alkaen

Luokka I, Aikuisohjelma 2002

avoin kaikille kilpailu-uraa aloitteleville ratsukoille, joilla ei sijoituksia helppo C tai sitä vaikeammissa luokissa

Luokka II, K.N. Special

avoin kaikille

Luokka III, Lasten esiohjelma B

avoin kaikille

ERITYISMÄÄRÄYKSET

1. Ilmoittautumiset to 5.2. mennessä opettajille toimistoon tai ulkopuoliset sähköpostilla osoitteeseen: jrs.toimisto(at)kolumbus.fi. Tiedustelut p.050-5705012.

2. Yhdellä seuran hevosella voi mennä korkeintaan 2 rataa. Opetushevosilla voi osallistua säännöllisillä ratsastuskoulun viikkotunneilla ratsastavat seuran jäsenet, jotka ovat maksaneet alkuvuoden 2015 ratsastustuntinsa.

3. Luokka 1. ratsastetaan ilman kannuksia. Raippa sallittu, mutta ei pakollinen.

4. Seuran hevosen vuokra 20 €/rata. Lähtömaksu kaikilta 15 €/rata.Opetushevosella osallistuminen maksaa yhteensä 35€. Maksut maksetaan kilpailupäivänä käteisellä kansliaan.

5. Kilpailut järjestetään hiekkapohjaisessa maneesissa (20 x 64 m), verryttely hiekkapohjaisessa maneesissa (20 x 40 m).

6. Seuran jäsenet sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtävään.

7. Luokissa jaetaan sijoittuneille ruusukkeet sekä pienet esinepalkinnot.

8. Lähtölistat sekä kilpailujen alkamisaika nähtävillä tallin ilmoitustaululla
ja www.jarvenpaanratsastusseura.fi pe 6.2 klo 22 jälkeen

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin. Buffetti. TERVETULOA!