1-tason kouluratsastuskilpailut 24.1.2016

Tervetuloa Järvenpään Ratsastusseura ry:n järjestämiin kouluratsastuksen 1-tason kilpailuihin

sunnuntaina 24.1.2016 klo 14.00 alkaen.

LUOKKA I       Helppo B K.N. Special 2009, avoin kaikille

LUOKKA II      Helppo A:2 2009, avoin kaikille

LUOKKA III     Helppo C:1 2000, avoin kaikille

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1.       Ilmoittautumiset torstaihin 21.1.2016 mennessä seuraavasti:

2.       Opetushevosilla kilpailevat: JRS:n toimistoon opettajille. Opetushevosilla osallistuvat ratsastajat kysyvät ilmoittautuessaan omalta opettajaltaan suositusta sopivasta hevosesta/ponista.

3.       Muut ilmoittautumiset sähköpostilla maria.palo(at)elisanet.fi. Ilmoittautumisessa tulee mainita ratsastajan nimi, seura, hevosen nimi, ratsastettavat luokat.

4.       Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n sääntöjä. Ratsastajilla tulee olla siisti ratsastusasu. Luokassa III ratsastajilla saa olla joko raippa tai kannukset.

5.       Ilmoittautumis- ja lähtömaksu 20,00 €, seuran hevosilla osallistuvat 35,00 € (20+15, hevosvuokra sisältyy) Maksut suoritetaan kilpailupäivänä käteisellä kansliaan, ennen omaa suoritusta. Yhdellä seuran opetushevosella voi mennä korkeintaan 2 rataa.

6.       Kilpailupaikkana JRS:n 20m x 64m maneesi ja verryttelyalueena 20m x 40 m maneesi.

7.       Lähtöajat nähtävillä tallin ilmoitustaululla sekä netissä www.jarvenpaanratsastusseura.fi viimeistään lauantai-iltana 23.1.2016. Kilpailijat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtävään muussa kuin omassa luokassa. (Tämä ei koske ulkopuoliselta tallilta tulevia.). Toimihenkilötehtävät käyvät selville lähtölistasta, muistathan tarkistaa oman tehtäväsi etukäteen listasta!

8.       Luokissa jaetaan sijoittuneille ruusukkeet ja pienet esinepalkinnot.

9.       Kilpailupaikalle löytää parhaiten seuraamalla Vanhankylänniemen tai sairaalan opasteita. Kilpailupaikan osoite on Tuulimyllyntie 2, Järvenpää.

10.   Tiedustelut sähköpostilla maria.palo (at) elisanet.fi tai ratsastuskoulun oppilaiden osalta esim. hevosvalintoihin liittyen ratsastuksenopettajilta.

11.   Paikalla toimii erinomainen puffetti

12.   Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.