Heppakerhot

Mikä?

Heppakerho toimii Vanhankylänniemessä, Järvenpään Ratsastusseuran ratsastustallilla. Kerhossa opitaan hevosen hoitoa ja opitaan tuntemaan paremmin tallikavereita. Ohjelmassa mm. hevosten harjausta, varustehuoltoa, opetellaan hevosrotuja ja -värejä, tutustutaan hevosten ruokintaan, suoritetaan hoitomerkkejä, tutustutaan kilpailuihin ja muihin hevostapahtumiin, käydään pulkkamäessä, leikitään leikkejä, pelataan pelejä ja mitä ikinä keksitäänkään! Lisäksi saat paljon uusia, samanhenkisiä ja -ikäisiä kavereita!

Kuka?

Kerho on tarkoitettu kaikille 6-13-vuotiaille JRS:n juniorijäsenille. Jos olet uusi tallillamme, voit liittyä seuraamme kerhon aloittaessasi. Mikäli et kuulu seuraan on sinun huolehdittava vakuutusturvasta ja silloin kerhon on maksullinen 5€/kerta.

Milloin?

Heppakerho kokoontuu tallin tiloissa lauantaisin. Muutoksista tiedotamme nettisivuilla ja tallin ilmoitustaululla. Olemme niin sisällä kuin ulkonakin, joten pukeuduthan sään mukaisesti. Tervetuloa!

Ohjaajat?

Kerhon ohjaajat ovat kaikki Nuori Suomi ohjaaja koolutuksen käyneitä. Tällä hetkellä ohjaajina toimivat Elli Nygård ja Heta Halonen.