Heppakerhot

Puuhis. Kuva: Reeta Huhta

Suosituissa heppakerhoissamme voi opetella hevostaitoja ja tutustua muihin heppahulluihin junnuihin.

Kaikki hevosten hoitamisesta kiinnostuneet ovat heppakerhoon tervetulleita; sinne voi tulla, vaikka ei kävisikään ratsastustunneilla.

Heppakerhossa on käyminen on ilmaista JRS:n jäsenille! Seuraan kuulumattomat voivat osallistua heppakerhoon 5,- kertamaksulla ja huolehtimalla tapaturmavakuutuksestaan. Tutustumaan kerhoon voi tulla, vaikka ei vielä olisikaan JRS:n jäsen, tutustumiskerta ei maksa mitään.

Rohkeasti mukaan kerhoon!

Kerho pidetään lauantaisin, kokoontuminen tallin aulassa.

Klo 14.00 - 15.00 Pienemmät kerholaiset ja ensikertalaiset, tavoitteena suorittaa Hoito I-merkki. Myöhemmin taitojen karttuessa tavoitteena suorittaa hoito- ja erikoismerkkejä ja perehtyä syvemmin hevosten hoitotoimiin.

Lisäksi JRS järjestää säännöllisesti junnuille ja sennuille tarkoitettuja hevostaitoja kartuttavia luentoja ja tilaisuuksia, joista tiedotetaan nettisivun Ajankohtaiset kilpailut ja tapahtumat-palstalla.