Heppakerhot

Puuhis. Kuva: Reeta Huhta

Suosituissa heppakerhoissamme voi opetella hevostaitoja ja tutustua muihin heppahulluihin junnuihin.

Kaikki hevosten hoitamisesta kiinnostuneet ovat heppakerhoon tervetulleita; kerhoon voi tulla, vaikka ei kävisikään ratsastustunneilla.

Heppakerhossa on käyminen on ilmaista JRS:n jäsenille! Seuraan kuulumattomat voivat osallistua heppakerhoon 5,- kertamaksulla ja huolehtimalla tapaturmavakuutuksestaan. Tutustumaan kerhoon voi tulla, vaikka ei vielä olisikaan JRS:n jäsen, tutustumiskerta ei maksa mitään.

Kerhossa tutustutaan hevosten hoitoon teoriassa ja käytännössä koulutettujen ohjaajien opissa. Myöhemmin taitojen karttuessa tavoitteena suorittaa hoito- ja erikoismerkkejä ja perehtyä syvemmin hevosten hoitotoimiin.

Huomio! Kesäkuun kurssilaiset voivat hakea merkit ja diplomit kerhon yhteydessä ohjaajilta.

Kerho kokoontuu tallin aulassa lauantaisin klo 11. Ensimmäinen kerhokerta 11.9.2021

Lämpimästi tervetuloa!