Heppakerhot

Puuhis. Kuva: Reeta Huhta

Suosituissa heppakerhoissamme voi opetella hevostaitoja ja tutustua muihin heppahulluihin junnuihin.

Kaikki hevosten hoitamisesta kiinnostuneet ovat heppakerhoon tervetulleita; sinne voi tulla, vaikka ei kävisikään ratsastustunneilla.

Heppakerhossa on käyminen on ilmaista JRS:n jäsenille! Seuraan kuulumattomat voivat osallistua heppakerhoon 5,- kertamaksulla ja huolehtimalla tapaturmavakuutuksestaan. Tutustumaan kerhoon voi tulla, vaikka ei vielä olisikaan JRS:n jäsen, tutustumiskerta ei maksa mitään.

Rohkeasti mukaan kerhoon!

KERHOT TOISTAISEKSI TAUOLLA

Jatkumisesta ilmoitetaan heti, kun kerhojen aloittaminen on koronatilanteen puolesta mahdollista.

Kerhossa tutustutaan hevosten hoitoon teoriassa ja käytännössä koulutettujen ohjaajien opissa. Myöhemmin taitojen karttuessa tavoitteena suorittaa hoito- ja erikoismerkkejä ja perehtyä syvemmin hevosten hoitotoimiin.