Junnut

Järvenpään Ratsastusseura on SINETTISEURA

Sinettiseurat

Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Lähtökohtana on lapsen ja nuoren paras. Sinettiseurat tarjoavat jokaiselle mukana olevalle lapselle ja nuorelle kasvua ja kehitystä tukevaa toimintaa.

Sinetti luovutetaan osoituksena aktiivisesta ja monipuolisesta nuorisotoiminnasta. Sinetin saamiseen tähtääminen ja Sinettikriteerien ylläpitäminen kannustavat seuroja kehittämään toimintaansa entisestään. Sinettiseurojen saatavilla ovat Sinettiseuraedut ja mahdollisuus käyttää Sinettiä hyödyksi muun muassa seuran markkinoinnissa ja tukihakemuksissa.

Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia. Sinetti tuo seuralle arvostusta, mutta myös vastuuta.

Sinettiseuroja on tällä hetkellä 630 kpl 44 lajista. Ratsastuksella on 27 Sinettiseuraa vuonna 2015.

Miksi Sinettiseuraidea on syntynyt?

• Laadukkaan seurojen tarjoaman nuorisourheilun tavaramerkiksi
• Seuratyön kannusteeksi ja arvostajaksi
• Tiivistämään lajien ja seurojen välistä yhteistyötä
• Koko nuorisourheilun markkinointivälineeksi
• Selkiyttämään nuorisourheilun tulosta

Järjestämme aktiivisesti erilaista toimintaa kaiken ikäisille junioreille. Tallilla pyörii viikoittainen hevoskerho nuoremmille sekä kokeneemmille heppaharrastajille

Heppakerho on avoin kaikille ja kokoontuu lauantaisin talleilla klo 13-14.