Junnut

Järvenpään Ratsastusseura on TÄHTISEURA

Tähtiseura -ohjelma on uusi seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat.

Miksi uusi laatuohjelma – Tähtiseurat?

Suomalainen urheiluseuratoiminta on ainutlaatuinen vahvuus kansallisesti ja kansainvälisesti. Olympiakomitea, lajiliitot ja aluejärjestöt ovat luoneet laatuohjelman, jonka tarkoituksena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Laatuseuraohjelmaa on rakennettu yhteistyössä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurakehittäjien kanssa.

Ratsastuksen Tähtiseurat

Tähtiseurat ovat suomalaisen urheilun laatuseuroja. Tähtiseurat ovat aktiivisia ja haluavat kehittää omaa toimintaansa. Tähtiseurat ovat lajiensa ja paikkakuntansa parhaita seuratoiminnan toteuttajia

Järjestämme aktiivisesti erilaista toimintaa kaiken ikäisille junioreille. Tallilla pyörii viikoittain heppakerho, johon ovat tervetulleita kaikki hevosten ja ponien hoidosta kiinnostuneet lähtötasoon katsomatta. Lue lisää vasemman puolen valikosta: Heppakerhot

Lisäksi JRS järjestää säännöllisesti junnuille ja sennuille tarkoitettuja hevostaitoja kartuttavia luentoja ja tilaisuuksia, joista tiedotetaan nettisivun Ajankohtaiset kilpailut ja tapahtumat-palstalla.

Meille on tärkeää, että kaikki viihtyvät meillä. Kaikkiin kiusaamistapauksiin puututaan. Kurkkaa alta, miten toimia, jos havaitset kiusaamista.