Junnut

Järvenpään Ratsastusseura on TÄHTISEURA

 

Tähtiseura -ohjelma on uusi seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat.

Miksi uusi laatuohjelma – Tähtiseurat?

Suomalainen urheiluseuratoiminta on ainutlaatuinen vahvuus kansallisesti ja kansainvälisesti. Olympiakomitea, lajiliitot ja aluejärjestöt ovat luoneet laatuohjelman, jonka tarkoituksena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Laatuseuraohjelmaa on rakennettu yhteistyössä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurakehittäjien kanssa.

 

Ratsastuksen Tähtiseurat

Tähtiseurat ovat suomalaisen urheilun laatuseuroja. Tähtiseurat ovat aktiivisia ja haluavat kehittää omaa toimintaansa. Tähtiseurat ovat lajiensa ja paikkakuntansa parhaita seuratoiminnan toteuttajia

 

Järjestämme aktiivisesti erilaista toimintaa kaiken ikäisille junioreille. Tallilla pyörii viikoittain ponikerho nuoremmille sekä hevoskerho kokeneemmille heppaharrastajille.

Kerhot ovat kaikille avoimia ja kokoontuvat lauantaisin tallin aulassa: 

  • Hevoskerho klo 11-12
  • Ponikerho klo 15-16

Aloita ponikerhosta, jos et ole varma kumpi on sopivampi ryhmä! Lisätiedot Villalta p. 045 8472472