Päivitä jäsentietosi

Muuttuneet yhteystiedot pystyt päivittämään SRL:n jäsenhuoneen kautta. Osoitteenmuutokset tulevat suoraan maistraatista, mikäli henkilötunnus on tallennettu sporttirekisteriin eikä jäsenellä ole osoitteenmuutoskieltoa.

SRL suosittelee, että seuramme kerää sähköpostiosoitteita jäseniltä ja lisää ne sporttirekisteriin. Tämä helpottaa sekä seuran että liiton työtä tulevaisuudessa. Muistathan ilmoittaa, jos sähköpostiosoitteesi muuttuu.

SRL:n Jäsenhuone

Ratsastusseurojen jäsenillä on mahdollisuus päästä näkemään ja päivittämään omia jäsentietojaan (osoite, puhelinnumero, sähköposti) ja tulostamaan omat avoimet laskunsa. Jäsenhuoneessa voi myös tarkastella suoritettuja merkkejä sekä voimassa olevia kilpailu- ja toimihenkilölupiaan.

Jäsenhuoneelle kirjaudutaan jäsenkortissa ja Hippos-lehden osoitekentässä olevalla 8-numeroisella jäsennumerolla (Sportti-ID). Jäsenen rekisteritiedoissa täytyy olla toimiva sähköpostiosoite, johon hän tilaa salasanan kirjautumissivulta. Mikäli rekisterissä ei ole sähköpostiosoitetta tai se on väärä, jäsenen tulee olla yhteydessä jäsensihteeriin jrs.jasenet@gmail.com ja pyytää häntä päivittämään oikea osoite rekisteriin.

Linkki Jäsenhuoneelle: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/