Päivitä jäsentietosi

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa jäsensihteerille muuttuneet yhteystietosi. Tiedot päivittyvät samalla myös Suomen Ratsastajainliittoon. Osoitteenmuutokset tulevat suoraan maistraatista, mikäli henkilötunnus on tallennettu sporttirekisteriin eikä jäsenellä ole osoitteenmuutoskieltoa.

SRL suosittelee, että seuramme kerää  sähköpostiosoitteita jäseniltä ja lisää ne sporttirekisteriin. Tämä helpottaa sekä seuran että liiton työtä tulevaisuudessa. Muistathan ilmoittaa, jos sähköpostiosoitteesi muuttuu.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Extranetti

Ratsastusseurojen jäsenillä on mahdollisuus päästä näkemään ja päivittämään omia jäsentietojaan (osoite, puhelinnumero, sähköposti) ja tulostamaan omat avoimet laskunsa.

Extranettiin kirjaudutaan jäsenkortissa ja Hippos-lehden osoitekentässä olevalla 8-numeroisella jäsennumerolla (Sportti-ID). Jäsenen rekisteritiedoissa täytyy olla toimiva sähköpostiosoite, johon hän tilaa salasanan kirjautumissivulta. Mikäli rekisterissä ei ole sähköpostiosoitetta tai se on väärä, jäsenen tulee olla yhteydessä jäsensihteeriin ja pyytää häntä päivittämään oikea osoite rekisteriin.

Linkki Extranettiin: https://rekisteri.sportti.fi/sso/userinfo.php