Kilpailuavustukset

Järvenpään Ratsastusseura ry tukee vuosittain seuran kilpailevia jäseniä.

Tätä tukea jaetaan varainhankinnan (kuten kilpailujen) tuotosta.

Tukea on mahdollisuus hakea kaikista oman tallin ulkopuolisista kisoista (1.-tasosta lähtien), joissa edustaa JRS:aa, sekä oman seuran järjestämistä kisoista 2.-tasosta ylöspäin.
Täysimääräistä tukea voi saada JRS:aa edustava ratsastaja, joka on osallistunut vähintään neljään
seuran tapahtumaan (pikkukisat, talkoot yms.seuratoiminta) toimihenkilönä tai talkoolaisena vuoden aikana.

Järvenpään Ratsastusseura ry tukee kilpailevia ratsukoita myös maksamalla aktiivisten
kilpailijoiden kilpailuluvat seuraavin edellytyksin:

* kilpailuluvasta korvataan maksimissaan kansallinen A-lupa, joka siis sisältää myös D-kilpailuluvan (erikseen ei siis voi hakea sekä D- että A- kilpailuluvan takaisinmaksua) samana vuonna
* kilpailuluvan takaisinmaksun perusteena on vähintään 6 hyväksyttyä suoritusta.

* Poikkeuksena kenttä- ja vikellyskilpailut joissa riittää 3 kilpailua, joista kilpailija on saanut hyväksytyn suorituksen.

Edellä mainittujen suoritusten tulee olla vähintään siltä tasolta, jonka kilpailulupaa anoo maksettavaksi.
Edellisen vuoden kilpailuavustukset tulevat haettaviksi joulu-tammikuussa.

Terveisin
JRS ry