Kilpailuavustukset

Järvenpään Ratsastusseura ry tukee vuosittain seuran kilpailevia jäseniä.

Tätä tukea jaetaan varainhankinnan (kuten kilpailujen) tuotosta.

Tukea on mahdollisuus hakea kaikista oman tallin ulkopuolisista kisoista (1.-tasosta lähtien), joissa edustaa JRS:aa, sekä oman seuran järjestämistä kisoista 2.-tasosta ylöspäin.(Muutos 2/2018 alkaen)
Täysimääräistä tukea voi saada JRS:aa edustava ratsastaja, joka on osallistunut vähintään kuuteen
seuran tapahtumaan (pikkukisat, talkoot yms.seuratoiminta) toimihenkilönä tai talkoolaisena vuoden aikana.

Puolitetun tuen edellytyksenä on vähintään kolme edellä mainittua merkintää.

Järvenpään Ratsastusseura ry tukee kilpailevia ratsukoita myös maksamalla aktiivisten
kilpailijoiden kilpailuluvat seuraavin edellytyksin:

* kilpailuluvasta korvataan maksimissaan kansallinen A-lupa, joka siis sisältää myös D-kilpailuluvan (erikseen ei siis voi hakea sekä D- että A- kilpailuluvan takaisinmaksua) samana vuonna
* kilpailuluvan takaisinmaksun perusteena on vähintään 6 hyväksyttyä suoritusta.(Muutos 2/2018)

* Poikkeuksena kenttä- ja vikellyskilpailut joissa riittää 3 kilpailua, joista kilpailija on saanut hyväksytyn suorituksen.

Edellä mainittujen suoritusten tulee olla vähintään siltä tasolta, jonka kilpailulupaa anoo maksettavaksi.
Edellisen vuoden kilpailuavustukset tulevat haettaviksi joulu-tammikuussa, tästä tulee tieto nettisivuille sekä sähköposti muistutus  ja ohjeet kaikille seuran lisenssin haltijoille.

Terveisin
JRS ry