Kilpailuavustukset

Järvenpään Ratsastusseura ry tukee vuosittain seuran kilpailevia jäseniä.

Tätä tukea jaetaan varainhankinnan (kuten kilpailujen) tuotosta.
Tarkemmat hakukriteerit vahvistetaan vuosittain, mutta perusperiaatteet ovat olleet jo pitkään samat.
Edellisvuoden hakemusohjeista näkee suuntaa toivotun aktiivisuuden ja kriteereidn osalta.

Järvenpään Ratsastusseura tukee ratsastajia, jotka edustavat seuraamme oman tallin ulkopuolisissa kilpailuissa sekä oman seuran järjestämissä kisoissa aluetasosta ylöspäin.
Täysimääräistä tukea voi saada JRS:aa edustava ratsastaja, joka on osallistunut seuran tapahtumiin  (pikkukisat, talkoot yms.seuratoiminta) toimihenkilönä tai talkoolaisena vuoden aikana.

Järvenpään Ratsastusseura ry tukee kilpailevia ratsukoita myös maksamalla aktiivisten
kilpailijoiden kilpailuluvat seuraavin edellytyksin:

* kilpailuluvasta korvataan maksimissaan kansallinen A-lupa, joka siis sisältää myös D-kilpailuluvan (erikseen ei siis voi hakea sekä D- että A- kilpailuluvan takaisinmaksua) samana vuonna
* kilpailuluvan takaisinmaksun perusteena on tietty määrä hyväksyttyjä suorituksia.

Edellä mainittujen suoritusten tulee olla vähintään siltä tasolta, jonka kilpailulupaa anoo maksettavaksi.
Edellisen vuoden kilpailuavustukset tulevat haettaviksi joulu-tammikuussa.

Lisätietoja aiheesta saat tarvittaessa hallituksen kilpailuvastaavalta!

Menestyksekästä kilpailukautta toivottaen,

JRS ry