Järvenpään Ratsastusseura ehdolla Vuoden 2019 Urheiluseuraksi!

22.11.2019

Olympiakomitea pyytää lajiliittoja nimeämään seuroja Vuoden 2019 Urheiluseuraksi ja Suomen Ratsastajainliitto on halunnut ehdottaa kaikista ratsastusseuroista meidän seuraamme. Ratsastajainliitto arvostaa hyvää työtämme ja uskoo, että meillä olisi hyvät mahdollisuudet tulla valituksi!

Vuoden Urheiluseura palkitaan Urheilugaalassa 16.1.2020 Alkon lahjoittamalla 10.000 euron stipendillä. Seurat, jotka valitaan finaaliin (kolme seuraa) tulevat saamaan paljon näkyvyyttä, heistä tehdään video, heidät esitellään Ylen urheiluviikonlopussa  ja he saavat kutsun Urheilugaalaan seuran kannustusjoukon kera.

Kannustamme kaikkia jäseniämme ja JRS:n ystäviä näkymään sosiaalisessa mediassa hashtageilla #jrs #yhdessä #seurasydän #hyvässäseurassa

Ollaan yhdessä ylpeitä arvostetusta urheiluseurastamme!