Syksyllä alkaa ponialkeiskurssit,voit varata paikkasi jo nyt!

20.6.2017

Syksyllä alkamassa,voit ilmoittautua jo nyt!

Aloitamme Järvenpään Ratsastusseuralla uudet ponialkeiskurssit, jotka ovat tarkoittettu 7- 11 vuotiaille. Aikaisempaa hevos- tai ratsastuskokemusta ei tarvita.

Kurssit alkaa keskiviikkona 9.8. klo 17 ja torstaina 10.8. klo 17 käytännönläheisellä teorialla ja sen jälkeiset 10 kertaa ke 18.10. sekä to 19.10. asti on ratsastusta kerran viikossa aina samaan kellonaikaan keskiviikkosin klo 17-18 ja torstaisin klo 17-18.

Kurssin hinta ratsastusseuramme jäsenille 320€ ja ei jäsenille 350€. Opettajina Kiira Laivuri (ke) ja Anu Tapio (to).

Kurssilla opetellaan teoriassa ponin hoitamista ja harjaamista, ponin käyttäytymistä sekä reagoimista ihmiseen, ponin kanssa vuorovaikuttamista, satulointia ja suitsintaa. Ratsastustunnilla harjoitellaan ponin oikeaoppista taluttamista, selkäännousua, ponin perushallintaa; liikkeelle käskyä, ohjaamista, pysäyttämistä samalla kun oma tasapaino ja kehon hallinta paranee. Tasapainon kehittyessä kokeillaan myös ravia ja laukkaa sekä opetellaan keventämään ravissa.

Alussa käytetään taluttajia ja avustajia, mutta ponin hallinnan parantuessa kurssin loppua kohti, pyritään taluttajista pikkuhiljaa eroon.

Kurssilaiset ovat vakuutettuja järjestäjän toimesta. Ratsastuskypärän saa lainaksi ratsastuskoululta.

Kurssien jälkeen on mahdollisuus jatkaa ratsastusta joko samalla tai samantasoisella tunnilla.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: jrs.toimisto@kolumbus.fi, sähköposti-ilmoittautumisiin puhelinnro sekä muut yhteystiedot (osoite).

Tervetuloa kokeilemaan uutta mukaansatempaavaa harrastusta!