Tervetuloa

Ajankohtaista

Kilpailut järjestetään korona-tilanteesta huolimatta, mutta noudatathan huolellisesti JRS:n ohjeita virustilanteen suhteen. Huolehdi käsihygieniasta ja vältä turhia lähikontakteja. Tallille ei saa tulla flunssaoireisena. Radan rakennus on kaikille seuran hevosilla kilpaileville klo 12.30 alkaen.
Avustusanomusten jättöaikaa on jatkettu maaliskuun loppuun, koska kaikki eivät ole tietoisia siitä että vanhaan KIPA:an pääsee edelleen. Nyt hopi hopi tutustumaan avustuskriteereihin ja anomusta tekemään :) Jos tarvitset apua tai lisätietoja niin ota rohkeasti yhteyttä Heliin. Yhteystiedot löytyy avustusanomusmateriaaleista! Materiaali löytyy kilpailut ja tapahtumat osiosta.
Kiitos kaikille ratsastajille, toimihenkilöille, yleisölle ja tuomarille! Seuraavat koulukisat huhtikuussa, kutsu jo Facebookissa!
Toimihenkilöitä kaivataan vielä - ilmoittaudu Annelle p.040-7377366!