Koulukisaviikonloppu 10.-11.10.

9.10.2020

Tervetuloa kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin Järvenpään Ratsastusseuralle Vanhankylänniemeen lauantaina 10.10. alkaen klo 16.30 ja sunnuntaina 11.10. alkaen klo 10.00.

Kilpailut ovat avoimet ensisijaisesti JRS:n jäsenille sekä JRS:n ratsastuskoululaisille, ja mikäli tilaa jää, avoimet kaikille.
Lauantaina 10.10. Klo 16.30
(Max. 25 starttia)
* Luokka 1. Helppo C:1
* Luokka 2. Helppo B:3
* Luokka 3. Helppo A:2
Rataharjoituksena
* vapaavalintainen vaativa B tai vaativa A
Sunnuntaina 11.10. Klo 10.00
(Max. 30 starttia)
* Luokka 4. Perusmerkin kouluohjelma
* Luokka 5. C-merkin kouluohjelma
* Luokka 6. B-merkin kouluohjelma
sekä rataharjoituksena
* vapaavalintainen helppo A-ohjelma
Erityismääräykset:
1. Ilmoittautumiset ke 7.10. mennessä sähköpostilla jrs.toimisto@kolumbus.fi. Ilmoittautumiseen ratsukon nimi, seura sekä ratsastettava ohjelma.
Ratsastuskoulun opetushevosilla osallistuvat ilmoittavat 3 ratsutoivetta ja luokkatoiveen. Yksi seuran hevonen voi mennä max. 2 rataa/päivä.
2. Osallistumismaksu JRS:n jäsenille 20€, muun seuran jäsenille 25€, seuran hevosilla ratsastaville lisäksi hevosvuokra 20€. Maksut suoritetaan rataharjoituspäivänä KORTTIMAKSULLA (lähimaksu) kansliaan (maneesissa) viimeistään tunti ennen omaa suoritusta.
3. Ilmoittautumisajan jälkeen mahdolliset peruutukset tekstiviestillä numeroon 040-7377366 viimeistään pe 9.10. Klo 12. Peruuttamattomista lähdöistä osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.
4. Mukaan otetaan lauantaille 25 ratsukkoa ja sunnuntaille 30 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla JRS:n jäsenet ja ratsastuskoulun asiakkaat. Yksi rata/ratsukko. Aikataulun puitteissa ratsukoiden maksimimäärää voidaan lisätä tai ratsukko voi ratsastaa kaksi rataa.
5. Harjoituskilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n sääntöjä. Asuna siisti ratsastusasu, turvakypärä on pakollinen. Ratsulla saa olla suojat/pintelit, ei apuohjia. Ratsastajalla saa olla raippa ja/tai kannukset.
6. Kilpailupaikkana on Järvenpään Ratsastusseuran hiekka/purupohjainen 20 x 64 m maneesi sekä hiekkapohjainen verryttelymaneesi 22 x 40 m. Osoite on Tuulimyllyntie 2, Järvenpää.
7. Luokissa 1.-6. jaetaan sijoittuneille ruusukkeet. Palkintojenjakoon ilman hevosia, palkintojenjako heti tulosten selvittyä. Tulokset julkaistaan seuraavana päivänä tapahtumasivulla ja JRS:n nettisivulla.
8. Lähtölistat nähtävillä tällä tapahtumasivulla sekä JRS:n nettivivuilla viimeistään pe 9.10. klo 22.00.
9. Ratsastuskoulun hevosilla osallistuvat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtäviin. Toimihenkilölista tulee näkyville seuran nettisivuille, josta voi tarkistaa oman tehtävän.
10. Maneesissa pienimuotoinen buffetti, maksuvälineenä kortti.
11. Tuomareina Pauli Riekkinen ja Piia Ahtee. Ratsastuskoululaisten tiedustelut toimiston sähköpostiin, muut tiedustelut puhelimitse Anne Nuutinen p.040-7377366
12. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.