Esteharjoituskilpailut la 12.10. klo16 LÄHTÖLISTA ja TOIMIHENKILÖT -Päivitetty 11.10.klo21

25.9.2019

Lähtölista ja toimihenkilötehtävät liitteenä sivun alareunassa. Huom! SIIRRETTY ALKAMAAN KLO 16!!

Tervetuloa Järvenpään Ratsastusseuran esteratsastuksen harjoituskilpailuihin Vanhankylänniemeen lauantaina 12.10. alkaen klo 15! Harjoituskilpailu on avoin ensisijaisesti JRS:n jäsenille ja JRS:n ratsastuskoululaisille, ja mikäli tilaa jää avoin kaikille.

Luokat
* Luokka 1: 40cm (arv. A.0.0)
* Luokka 2: 60cm (arv. 367.1)
* Luokka 3: 80cm (arv. 367.1)
* harjoitusmahdollisuus korkeammalla tasolla

Erityismääräykset:
1. Ilmoittautumiset ti 8.10 mennessä sähköpostilla jrs.toimisto@kolumbus.fi. Ilmoittautumiseen ratsukon nimi, seura sekä luokka.
Ratsastuskoulun opetushevosilla kilpailevat ilmoittavat 3 ratsutoivetta ja luokkatoiveen. Yksi seuran hevonen voi mennä max. 2 rataa.
2. Kilpailumaksu 20€, seuran hevosilla 40€ (hevosvuokra sisältyy). Maksut suoritetaan kilpailupäivänä käteisellä TAI KORTTIMAKSULLA kansliaan (maneesissa) viimeistään tunti ennen omaa suoritusta.
3. Ilmoittautumisajan jälkeen mahdolliset peruutukset tekstiviestillä numeroon 040-7377366 viimeistään pe 11.10. Klo 12. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme kilpailumaksun osuuden. Peruuttamattomista lähdöistä kilpailumaksu laskutetaan jälkikäteen. Laskutuslisä on 5,00 €/lasku. Laskutuslisältä välttyy maksamalla kilpailumaksun 2 päivän sisällä kilpailusta JRS:n tilille FI20 5092 0920 1069 01, BIC OKOYFIHH, viestikenttään ratsukon nimi ja kilpailupäivä.
4. Kilpailuihin otetaan 50 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla JRS:n jäsenet ja ratsastuskoulun asiakkaat. Yksi rata/ratsukko. Mikäli tilaa jää, on mahdollista ratsastaa kaksi rataa. Aikataulun puitteissa ratsukoiden maksimimäärää voidaan lisätä.
5. Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n sääntöjä. Kilpailuasuna siisti ratsastusasu, turvakypärä on pakollinen.
6. Kilpailupaikkana on Järvenpään Ratsastusseuran hiekka/kuitupohjainen 20 x 64 m maneesi sekä hiekkapohjainen verryttelymaneesi 22 x 40 m. Kilpailupaikan osoite on Tuulimyllyntie 2, Järvenpää.
7. Luokissa palkitaan sijoittuneet ruusukkein SRL:n sijoitussääntöjen mukaan.
8. Lähtölistat nähtävillä JRS:n facen tapahtumasivulla sekä JRS:n nettisivuilla viimeistään pe 11.10. klo 22.00.
9. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtäviin muussa kuin omassa luokassa. Toimihenkilölista tulee näkyville seuran nettisivuille, josta voi tarkistaa oman tehtävän.
10. Kilpailupaikalla toimii buffetti.
11. Tuomarina Maria Palo. Ratsastuskoululaisten tiedustelut toimiston sähköpostiin, muut tiedustelut puhelimitse Anne Nuutinen p.040-7377366
12. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.